arkadaşlar benim kıbrıs ehliyetim var üzerimdeki bilgiler hem ingilizce hem türkçe amerikada kullanabilirmiyim bunu???
arkadaşlar benim kıbrıs ehliyetim var üzerimdeki bilgiler hem ingilizce hem türkçe amerikada kullanabilirmiyim bunu???
ewet maalesf abddeyimbunlari yazarken saat 7.54 ewet mezunum.interns degilim,internum.ewet intenle geldim.mal olmak nedemek bilmiyorum
herkez baska bir anlam cikarabilir.donecekmiyim kalacakmiyim bilmiyorum.kararimi verdigimde yazarim.kalmam icin bir neden ve iznim yok simdilk ve son olarak yanlis konuda sormussun sorulari.burasi ehliyet araba kiralama
normalde kullanabiliyorsunama adamin bir polise denk gelirsen, zorluk cikarir ya da artik hic bir kural bilmiyor,hayattan bihaber ayagina yatacaksin![]()
Peki.
bendede KKTC ehliyeti vardı amerikada araba kiraladım sorun olmadı ama orada bi kitapçık var araba kiralayan şirketlerde o kitapçıkta yok bizim KKTC ehliyetiama TC ehliyeti var inş su vize olayını halledersem KKTC ehliyetini TC ye çevirecem bu gidişimde türkiyede ama KKTC ehliyeti ile ben sorun yasamadım louısanada !!
bir dmv deki kadin bana ehliyetin son kullanma tarihini soruyordu.basim tarihi var ama degistirmek icin son tarih yazmiyordu.bayagi birseyler sordu,o kitabi anlattim sonra ona bakti anladi.kitaba guvendi bana guvenmediegere franda veya kanada ehliyetiniz varsa hic bir sorun cikmiyormus.dmv kitabinda yaziyor
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks