vizeden çıktıktan sonra wat ın en kolay kısmı vize diyeceksin eminim !!
ilk defa oldugu için normaldir hiç olmayacakmış gibi geliyor insana sanki bi aksilik çıkacakmış gibi ama bide ordakilerin gözüyle bak bi sürü insan gelecek senle beraber ve sorunlu olanlarla ugrasmak zorunda kalacaklar ama sende bi sorun yok gibi şu an bence senin görüşmwn kısa sürecek ve hemen alacaksın sakin ol ailenle ilgii ne sorabilirler ki sana ne iş yapıyolar nerdeler falan zaten süper ingilizce olamdıgını biliyolar herkeste merak etme .!!
benim amerikada tanıstıgım bi arkadasım ingilizceyi amerikada öğrendi neredeyse hiç bilmiyodu kendisi söyledi ama hakkını vermek lazım zeki ve azimli bi arkadaştı herneyse ama vizeyi aldıgı sırada ingilizcesi iyi değildi onu söylemeye çalışıyorum !!
her zaman söylediğim bi sözdür ama yeri geldi tekrar etmek istiyorum siz ne yaparsanız yapın olacak olan şeyi değiştiremeyecksiniz bu satten sonra elinizden geleni yaptıktan sonra hazırlık asamısanında vize görüşmesindeyken sanki vizeyi almışsınızda pasaportu almak için bekliyormuşsunuz gibi düşünün rahat olun etrafınızdakiler bu rahatlığınızı hissetsinler bunu boş laf olsun diye söylemiyorum ben böyle yaptım vize görüşmem çok rahat geçti son sınıftım ortalamam seninkinden kötüydü kıbrıstan girdim bu yuzden forumdan daha önce gidennlerin deneyimlerinden faydalanamdım libyada doğmuştum bu benim için bi eksiydi onların gözünde falan filan fişmeakn ama aldım vizeyi
konsolosada deki mesele ne biliyomusun mesele bi düşün bana vizeyi vermessen sana ne yapacagımı bi düşün önce
..şimdi son hazırlıkları yapıyorum google mapstan abd konsoluslugunun etrafında neler var dıye bakıyorum belkı yardımcı olur bulmamda ..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Bookmarks