Work and Travel
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Housekeeping hakkında yardım..!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani kendi otelinde uzun saat çalışmak bu iyi birşey mi ? ikinci bi iş bulmak mı daha ıyı ..haftasonum boş olursa kesinlikle ikinci iş bakacağım çünkü birikim yapmak istiyorum ... bana bir housekeeper ya da houseman ın aylık ne kadar kazanıldıgını tahmınen soyler mısın?

ayni iste uzun saat calismak daha karli cunku overtimedan dolayi birbucuk kat para alacaksin saat basina.alacagin parada dedigim gibi calistigin yerin doluluk orani,musterilerin biraktigi bahsisler,senin saatlik ucretine bagli.eger luks bir yere calismaya gidiyorsan,gelen musterilerde zengin olacak ve buyuk ihtimalle bahsis birakacak.tabi gelecek olanlar benim gibi birileri degilse.birde su var,wata para kazanma amaciyla bakma o kadarda.yanilabilirsin,isler ters gider orda,cok hayal kirikligi olur.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayni iste uzun saat calismak daha karli cunku overtimedan dolayi birbucuk kat para alacaksin saat basina.alacagin parada dedigim gibi calistigin yerin doluluk orani,musterilerin biraktigi bahsisler,senin saatlik ucretine bagli.eger luks bir yere calismaya gidiyorsan,gelen musterilerde zengin olacak ve buyuk ihtimalle bahsis birakacak.tabi gelecek olanlar benim gibi birileri degilse.birde su var,wata para kazanma amaciyla bakma o kadarda.yanilabilirsin,isler ters gider orda,cok hayal kirikligi olur.
    para kazanmak için katılsaydım alskaya giderdim .. ama yinede program ücretini çıkarmak istiyorum ilk senem olduğu için sadece kendi bulunduğum şehri gezeceğim 8-9 gün ondan sonra geri döneceğim ..seneye alsakaya gitcem ve kazandığımla amerikayı gezcem batıdan başlıycam new york a kadar
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para kazanmak için katılsaydım alskaya giderdim .. ama yinede program ücretini çıkarmak istiyorum ilk senem olduğu için sadece kendi bulunduğum şehri gezeceğim 8-9 gün ondan sonra geri döneceğim ..seneye alsakaya gitcem ve kazandığımla amerikayı gezcem batıdan başlıycam new york a kadar
    bu kadar kesin konusma, alaskaya gidecegin cok parayi kesin kazanacagin anlamina gelmez.tabi bundan sonrada hersey altust olur.ben ikinci siniftayken bbenden iki ust donem elemanlar alaskaya gitmislerdi.ucaktan inmisler, calisacaklari yere gitmisler, isveren sozlesmeyi iptal ettim sirketinizle haberiniz yokmu demisler.bunlar geri donmus havaalaninda yatip kalkmislar bir sure,orda dus almislar, yemek yemisler.resimleri vardi adamlar yerde yemek yemisler tam turk usulu.sonra isci bulma kurumu gibi biryere gitmisler bir is bulmuslar.yani o kadar buyuk tutma citayi bence.
    Peki.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)