"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
ayni iste uzun saat calismak daha karli cunku overtimedan dolayi birbucuk kat para alacaksin saat basina.alacagin parada dedigim gibi calistigin yerin doluluk orani,musterilerin biraktigi bahsisler,senin saatlik ucretine bagli.eger luks bir yere calismaya gidiyorsan,gelen musterilerde zengin olacak ve buyuk ihtimalle bahsis birakacak.tabi gelecek olanlar benim gibi birileri degilse.birde su var,wata para kazanma amaciyla bakma o kadarda.yanilabilirsin,isler ters gider orda,cok hayal kirikligi olur.
Peki.
para kazanmak için katılsaydım alskaya giderdim.. ama yinede program ücretini çıkarmak istiyorum ilk senem olduğu için sadece kendi bulunduğum şehri gezeceğim 8-9 gün ondan sonra geri döneceğim ..seneye alsakaya gitcem ve kazandığımla amerikayı gezcem batıdan başlıycam new york a kadar
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
bu kadar kesin konusma, alaskaya gidecegin cok parayi kesin kazanacagin anlamina gelmez.tabi bundan sonrada hersey altust olur.ben ikinci siniftayken bbenden iki ust donem elemanlar alaskaya gitmislerdi.ucaktan inmisler, calisacaklari yere gitmisler, isveren sozlesmeyi iptal ettim sirketinizle haberiniz yokmu demisler.bunlar geri donmus havaalaninda yatip kalkmislar bir sure,orda dus almislar, yemek yemisler.resimleri vardi adamlar yerde yemek yemisler tam turk usulu.sonra isci bulma kurumu gibi biryere gitmisler bir is bulmuslar.yani o kadar buyuk tutma citayi bence.
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks