cinobili, ustten ikinci sirada ortadaki resimde, sari tisortlu eleman kim yawadamin safti kaymis, ne yedi, ne icti ya da ne yaptiysa artik
bu arada senin isminde cok ilginc.bir anlami felan varmi ?
Peki.
bir kac fotografta benden arkadaslar... sarisin yengemizi de gelenege uygun olsun diye koydum..
Imageshack - vale046.jpg
Imageshack - img5909s.jpg
Imageshack - dscn0348nw.jpg
Imageshack - dscn0270k.jpg
Imageshack - dsc00591i.jpg
Imageshack - 61321128419035465480085.jpg
arkadaslar fotolari burda gorunur yapabilmek icin neyi aktarmamiz gerekiyor bir fikir lutfen
Konu dingin1 tarafından (18-02-2010 Saat 01:01 PM ) değiştirilmiştir.
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
Ben baslattım ama abi yeter artık yahu, bayan resmi koyamaylim artıkYa Mart gelmeden damlara cikcaz, ya forumun adı cıkcak.
![]()
Fiorex bi ara sitede birinin "rus kızları" konusunu aradığını görüntülemişti. o arkadaşı tekrar siteye davet ediyorumeğer aynı konuyu bir daha ararsa muvaffak olacaktır. Burda bulur aradıkalrının hepsini
![]()
konuya arayana neler demiştik neler
![]()
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
henüz amerikaya gitmemiş birisi olarak fotolarınız üzerimde kalıcı etkiler bıraktıöyleki dingin1 in fotolarından sonra yatma vakti geldi dedim artık
![]()
![]()
uzun zamandır giremyiroum foruma 10 günlük karnaval yeni bitti Barcelonada..Koyabileceğim en uygun foto bu var elimdediğerleri +∞istiyor rio yu aratmayan bir karnavaldı..
![]()
basket maclarindaki ponpon kizlara benziyorlar![]()
Peki.
kizlarla cektirdiginiz fotolari gostermek zorunda degilsiniz hep; kumarhane resmi yada manzara, yuksek biryerden cekilmis fotolar felan... siteye girende sanacak sadece bu resim koyanlar kiz gordu![]()
Peki.
cinobili üstten 2. resminde sanki sarı t-shirtli iş başındayken araya girip bi foto cektirmiş gibi olmuşsun güzel olmuş![]()
@watken
İspanyayı seviorum abi ya, Abd den sonra en cok görmek istedigim ülkedir kendisiKızlar zaten iyi de hazır gitmisken muhtesem Kamp Nou da Barça macı izleseydin
@memetcetinkaya
Abi foto güzel de ben durumu cözemedim. Simdi en öndeki kız sag eliyle sana dogru hamle yapmıs, elini getir belime koy mu demeye calısıo yoksa cek lan elini miBi aydınlatsana
![]()
bence aydinlatma kalsin oyle![]()
Peki.
koymayin zati, iyice civigi cikmasin, erotik sitelere donmesin burasi![]()
Peki.
Las vegasdan, oradaki kumarhanelerden foto istiyorum. Deli gibi merak ediyorum.![]()
Yanlız bu fotolar kumarhanelerin içinde çekilmiş olursa daha bi güzel olur.....
herhalde ben capulcularin oldugu masada oynarim ,parasizliktan.bir filmde izlemistim sanirim tam hatirlamiyorum,fakir bir adam zenginlerin masada oynamak istiyor ama parasi olmadigi icin gidiyor yasli basli kadinlarin masada oynuyor.onlarda o kadar bir cimriki, birde yaslilar, yavas yavas oynuyorlarben en cokda donen bir seyin icine topu birakiyorlarya,onu merak ediyorum.kazaninca Eddie Murphy gbi masanin uzerine cikmak istiyorum
![]()
Peki.
Abi şu muhabbeti anlık iletişim başlığında yapsanızda bende katılsam size![]()
süper görünüyo
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks