Benim 1 yıllık isimi görüyordu, 2 yıllık diye diretmedim. Lazım olunca okuldan bi yazı daha alıveririz, sorun degil![]()
Benim 1 yıllık isimi görüyordu, 2 yıllık diye diretmedim. Lazım olunca okuldan bi yazı daha alıveririz, sorun degil![]()
ben İnterne gideceğim için 2 yıllık lazım yaa 1 yıllık işimi görmüyor. Zaten okuldan 2 yıllık yazısını alana kadar ne çektim. Şimdi de vergi dairesi bu sorunu çıkartınca iyice dellendim.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
@Roma
Abi diger konuda Rusca ile ilgili soru varsa demistin, bak simdi aklıma bir seyler geldi, sorayım dedim. İlk senemdeki watta Ruslar da vardı. Hatırladıgım kadarıyla kızlardan birinin Rusca ismini İngilizceye (latin alfabesiyle) Kate diye cevirmislerdi, onu kullanıyorum demisti bana. Ruslar Kiril alfabesi kullandıkları icin uyum sorunu oluyor diye düsünüyorum ama ismi nasıl cevirmisler garipsedim biraz. Digerlerinin ismi Polina ve Masha gibi bir seydi, onlarınki Rus ismiydi galiba. Simdi bunların ismi Kiril alfabesinden Latin alfabesine bire bir cevirim olabiliyor mu, fikrin var mı ? Bir de alfabeyi ögrendikten sonra Rusca ne kadar zor bir dil ? Önceligim Almanca + İspanyolca ama belki Rusca da denerim sonraları![]()
evet bende 2 yıldır Rusca görüyorm. Hocam Rusyada bulunmuş kendisi söylüyo kendisi dinliyor. bİlmiyorum nasıl yapcam ama öğrenmekde istiyorum. alfabeyi filan söktüm. Hele onların arkadaş bi padejleri varadam öldürür.
adam bi yere gitmiş ya örneğin. ordaki gitmek fiili
adam gidip geri gelmiş mi? elin de bişele mi gitmiş , bişeyle sadece gitmiş gelmemiş mi? yanındabiriyle mi gitmiş ? yoksa yanlız mı gitmiş Allahımmm cinayet alameti rusca. Rovelcer olsa derste eminim bi kaç kişi sıkar kafaya.çok zor Roma daha iyi bilir tabi
bende gece olmadi daha.saat yediye geliyor aksam...burdayim,yorgunum,acim...
Peki.
beyaz show da bitiyo napsam ki:S
ne kadar durgun bir gundu sitede.iyi geceler.uyku vakti.
Peki.
Sabah sabah kimse yok mu?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben varim![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bu konu açıldığından beri ilk defa bu kadar pasif kaldı nerdeyisiniz eyy watcılar![]()
Beyler, Kolombiyada'ki arkadaşıma benim kredi kartımdam Kolombiya- San Francisco uçak bileti aldık. Sizce kredi kartı ona ait olmadığı için bir sorun çıkar mı ? Örnek olayla karşılaşan biri varsa, cevap bekiyrum
kredi kartında kimin kredi kartıyla aldığın değil kimin adına aldığın önemli olan. arkadaşın adına ve onun bilgileriyle aldısan uçak biletini bi sorun olmaz rahat ol
ben kendi kredi kartımla arkadaşıma bilet aldım hiç bi sorun çıkmadı
burdayız hocam hakikaten bi durgunluk var forumda su sıra fiorex in yoklugu belli oluyor !!! forumda bişiler dönüyo ama hadi hayırlısı
hocam bu anlık iletişim başlığı muhabbet amaclı oldugu için böle bilgi içeren şeyleri kendi konularına yazsak daha iyi olur şimdi bunun cevabını foruma daha sonra giren arkadaşlar burada aramayacaklar sona arayamadıkları için bulamayacaklarbiraz dikkat edersek iyi olur bence ...!
saygılar...!
forum bi kaç gün önce patllama yaşadı an yeni bişeler yazılıyodu okumaya yetişemedim. şimdi bakıyorum ölmüş forum. fiorexin yokluğu gerçekten belli oluyo. forum hayalet şehir gibi
haha ben hep burdayım, arada girip neler dönüyor bakıyorum ama şöyle uzaktan takılma moduna geçtim. Tabi fazla sürmez. 1-2 başlığa bişiler yazdım ama bence o soruya bin tane cvp yazacak arkadaşımız var burada. Yazmayayım sileyim diye düşÃ¼ndüm, neyse kalsın dedim. verdiğim cevab da beğenmedim. Bir de 1-2 başlık veya soru gözüme çarptı pek beğenmedim, yani şöyle düşÃ¼nüyorum kaliteli soru, kaliteli cevap bulur.
not: sesli düşÃ¼nme gibi bişi olduğu için, kimse üstüne alınmasın
haydi beyler toparlanın, herkeşe benden çay![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Forum oldukça durgun , 2 gündür girmiyordum siteye yeni açılan pek başlık yok.
Haftasonu eğlenmeye gitmiştir herkes ona vermek lazım biraz da,
pazartesi-salı hareketlenir yine
Salı ve çarşamba intrax'ın fuarı var istanbulda , yeni sorulara hazır olun![]()
aslında dogru soluyosun hocam muhabbet ettiğimiz konular dısında fazla bi konu akışı olmuyo !!
gözlemlediğim kadarıyla foruma su sıralar bi sürü insan kayıt oluyo ve forumda cevap yazan arkadaşlar için çok basit ve ayrıca forumda biraz takılınca kolayca bulabilecekleri sorular soruyolar o konularda bu yuzden bi kaç cevapta tıkanıyor..!!
tabi bu konu akışının azalmasında forumda yeteri kadar konu ve açıklama olmasınında etkisi vardır..!!
acaba "ask" konusunu geri getirsenmi?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Bu herkesin kızlarla foto paylaştığı başlık bile çok rağbet görmüyor.
Fiorex'in reklam eleştirilerini bekliyorum ben![]()
oh be su chat olayini yeni gördüm bi aralar cok deli sarmistim foruma ama konularimda pek cevap alamadim ve herseyi arastirarak ögrendim vakit yaklastikca daha bi kaynar cosar buralar=))
Bi de bise sorcam vizeye giren oldu bu sene?
Whence I Would Like?
oldu vize gorusmeleri forumunda alt forum var 2010 gorusmeleri diye orada gorusmeye gidenler yazio
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Arkadaşlar konu açmaya bayılan beysincda işlerinin yoğunluğu dolayısıyla bu aralar açılcak konu başlığını düşÃ¼nmeye vakti yok. Ama söz veriyorum bomba gibi konular açmaya devam etcem.![]()
Bana biraz zaman verin. Evet bende giriyorum foruma ve gerçketen çok yavaş.
Yöneticilere sesleniyorum![]()
Forumun web dilinde ne diyosunuz ona bilmiyorum işte ben kısaca diyeyim isterseniz bi görüntüsünü değiştirin.
Zor mu kolay mı hiç bir fikrim yok sadece önerim.
yeni açılan konular ve cevap verilern konular sadece 6 tane filan en azından gün içinde açılan konulara yada cevap verilen konular görünmeli ki bizde bakalım.
tek tek konulara giremoruzz.
Saygılarım Beysincda from Kayseri![]()
hani forumun teması sene başında değişti ama isteyenler eski halinde tutabiliyorlardı ki bazı arkadaşlar yeni halini beğenmeyip, eski halinde tutacaklarını belirtmişlerdi. Ben yeni halinde kullanıyorum. Belki sen de değiştirebilirsin.
Beysincıda'nın güzel konular açtığına katılıyorum.
o 6 olan kısım 8-10 a yukseltilebilir ama daha önce de böyle bir istek olmuştu yöneticiler nasıl cvp verdiler hatırlamıyorum.
Bu arada beysincıda, yeni mesajlar sekmesini kullanıyorsan o da iş görüyor neler olmuş, yeni neler yazılmış olarak.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
teşekkür ediyorum Neo-Kimyager cevabın için. onları kullanıyorum gerçi onları ama daha pratik olmasını istiyorum bağzı şeylerin.yaw konu bulmam lazım. neyse bi ara deste düşÃ¼nürüm ben bişiler.
Arkadaslara uyarı. Bildigim kadarıyla son zamandaki kararlar ve Sirket Secim Yönergesi adlı konunun olusturulmasının ardından sirket isimleri, yorumları paylasılmayacaktı forumda. O yüzden diger konulara atıfen arkadasların su sirket iyi bu sirket kötü seklinde sirket isimlerini yazmalarını dogru bulmuyorum. Lütfen sirket ismi belirtmeyiniz derim, forum yetkilileri de bu konuda bir seyler yapacaktır diye düsünüyorum...
tam da canım sıkılıyoken bi anda disko kralı başladıkingo disco seviyorum seni
![]()
Şu anda 53 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 53 misafir)
Bookmarks