Benimkini dumur olmak diyebilir miyiz bilmiyorum.Anlatayım yinede

Geçtiğimiz Ağustos ayında destinde ilk defa araba kiraladım.Araç full depo dolu tabiki..Kucuk bir cevre gezisi yapalım derken Yanlıslıkla Alabama Eyalet sınırına hos geldiniz tabelasını gordum otoyolda giderken..Sonrasında uygun bir yer buldum ve geri dondum dopru istikamete...Baktım benzin azalmıs, gidip depoyu doldurmak istedim. Girdim benzinliğe, sanırım 50 dolarlık yeter diye dusundum ve sonradan pakistanlı olduğunu öğrendiğim benzin istasyonundaki kasadaki gorevliye 40 dolar , number 4, station dedim...neyse geldim aracın basına bastım mandala, dolmaya basladı benzin derken, bir baktım 35 dolarda depo doldu...sonra kostura kostura benzincinin yanına gittim, derdimi anlatmaya calısıyorum,, yok su kadar benzin aldık ama depoya sukadar doldu, cart curt falan derken,, birde baktım amcam elinde benim verdiğim fazla parayı çıkarmıs bana uzatmıs yuzume aval aval bakıyordu ...adam gormuss benim ne kadarlık benzim aldığı, depoya ne kadar benzin girdiğini ne kadar paam arttığını...bende orda derdimi anlatmak için yırtınıyorum....ne bilelim arkadas......sonrasında benzincinin müslüman olduğunu ogrendik, o sıralarda da ramazan ayı içindeydik sanıyorum, kısa bir sohbet sonrası halen olayın traji komikliğinin veya rezilliğinin ! etkisi ile yola devam etmiştim....