Turk kizlari cok nazli.her ulkenin kizlarinin ayri bir guzellikleri var.hepsininde bir kotu yanlari var.kimse mukemmel degil yani
Evet
Hayır
İlgilenmiyorum
Turk kizlari cok nazli.her ulkenin kizlarinin ayri bir guzellikleri var.hepsininde bir kotu yanlari var.kimse mukemmel degil yani
Peki.
Adamımsın azuhazu
Erkekler sarısından bir türlü vazgecemez ama cikolatalar da bir güzel oluyor canımTürkiyede olmadıgından mıdır ne benim baya bir dikkatimi cekmisti latinler
Ayrıca dedigin gibi her sey kızın istemesine bakar. Ahh ah isteyenim cok olmustu ama sansım olmamıstı, kız Boston'a tasınmıstı kactı tren
![]()
+4534653467347547. Türk kızları kadar burnu havada nazlı kız görmedim simdiye kadar. Tamam Amerikan kızları biraz sımarık ama sıcak kanlı. Ne Rus kızları gibi sırnasık oynak olacak ne Türk kızları gibi aşırı nazlı olacak. Karısık olsun abi benimki![]()
@Roma
Kitap icin tskkürler, okur muyum bilinmez ama el altında bulunması gereken bir kitap. Sonumuz Kemal Sunal gibi olmasın da
Konu yakuza tarafından (16-02-2010 Saat 05:17 PM ) değiştirilmiştir.
Şu yorumuna üzülerek katılıyorum @yakuza... Ben de o defteri 2007 Ocak'ta kapattım ve hiç düşünmüyorum bile...İnsanın en mutlu anında bile yaptığı trip ve kaprislerle hayatı karşısındakine zindan edebilen ve hiçbir şey olmamışcasına "burnu havada" gezebilen yegane kızdır "Türk kızı"...
Alın size yöneticiden içten bir yorum..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks