Gecelerin adamı geldi...
talebe evi abi nolsun yahugerçi geçen sene 82 ekranımız vardı ayıptır söylemesi arkadaşlardan biri ayrılınca yapılan paylaşımda tv'siz kaldık
allstarı da justintv de sağlıklı bulamadım uyudum bende...
Bu arada ip'ler memleketten katıldığımı doğruluyor
Bizim omnia'ya yok muo kadar 330 dolar verdik
Valla şaka maka arkadaşlar şu an acayip moralim bozuk. geçen sene kalan dersin kredisi artmış, ders seçiminde o kredi yüzünden 1 tane ders alamıyorken, 2 tane alamıyorum. adamlar 1 kredi için düzeltmediler onu... Ardından geçen sene kaldığım teknik resim'in büt sonucunu öğrendim. şimdiye kadar çizdiğim ve bundan sonra çizebileceğim en güzel şekillerden biri olmasına rağmen 45 vermiş "saygıdeğer(!)" hocamız...geçmem için 73 lazımdı, "çok güzel çizmişsin ama ana çizgileri daha kalın çizsen geçirirdim, bende çok üzüldüm bu çizimin ziyan olduğuna ama geçmiyor..." deyişi de hakkındaki iyi niyetlerimi had safhaya çıkardı. elektrk müh'ten de kalmışım... aldığım 7 dersin 4ü kesin, 1i muhtemelen kalacak... 5 ders 3ün 1inde 2 ders alamama sebep olacak ve seneye 2 ders bırakmam okulu uzatacak... İnanılmaz moralim bozuktu.. Az önce izmir yaptık geldik, şimdi 2 bira çakıp uyuyacağm ve keyfimi düzeltmeye gayret edeceğm. Güzin ablaya yazar gibi yazdım ama inanılmaz keyifsizim... Benim bu dönem ders çalışmam lazım, bu konuda sorumluluk sahibi bilinçli arkadaşlardan tavsiyeler alabilirm....
Bookmarks