merhaba ,
ben geçen sene amerikaya gitmiştm work and travella.bu sene de gidicem.vize için konsolosluğa gidicekmiyim yoksa ups lemi göndericem belgeleri??
merhaba ,
ben geçen sene amerikaya gitmiştm work and travella.bu sene de gidicem.vize için konsolosluğa gidicekmiyim yoksa ups lemi göndericem belgeleri??
Sana kalmış dostum. İstediğini yapabilirsin.
vakit uyku vakti degilmi,ruyanda mi gordun soru sormayi![]()
Peki.
ortalaman kotuyse de gitmeyebilirsin ancak sirketler gidilmesini oneriyor orda ortalamanin dusuklugunu aciklayabilirsin ve sansini arttirsin diye..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
benim ortalamam 2.80 ayrica gecen sene gittim. Fakat bu sene son sinif oldugum icin sirketim gitmek zorunda oldugumu soyledi fakat benim ilk donemden bi dersim kaldi yani mezun olamiyorum gitmeme genede gerek varmi son sinif oldugum icin gitmek zorundamiyim simdi ? ortalamam 2.80 1 dersim kalmis durumda
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
heee onu bilemicem hiç. yukarda cevap vermişlerdir heralde sana :P
helecan küpü
eger ikinci kez katiliyorsan zorunda degilsin sirket yalan soyluyor. ancak son sinif oldugundan gitmen daha iyi olabilir karari sen vericen . ds formun eger bu siralar gelirse gondermeyi denyebilirsin. gecen sene ben ve bir arkadasim da ayni durumdaydik ve arkadasim postayla yolladi vizesini de aldi... hatta biz 5. senenin sonundaydik uzatmayi uzattik yani
kesinlikle mantikli ds formuyla git.. hatta sunu da yapabilirsin senin ortalamn yuksek cok sorun olmayacaktir ancak gelecek seneye az dersinin kalmasi dezavantajli durum. ds ile gorusmeye gittiginde alirsin buyuk ihtimalle...
muhtemelen cikmaz eger tek dersin degilde 3-5 dersin kalsaydi sana gorusmeye gitme derdim ama simdi gidersen muhtemelen alirsin. ona donuste ne yapacagini anlatirsin ki ortalaman iyi ...
son bi sey daha soriyim bunu aslinda bi yerde sordum fakat konuyu bulamadimsimdi ds le birlikte vize gorusmesine gittik eger olumlu sonuclanirsa aninda pasaport a vize vurup bana veriolarmi pasaport u yoksa beklemem mi gerekiyor yani ups lemi gelio bana tekrar
vizeyi alirsan sana ups masasina vermek uzere bir beyaz kart veriyorlar. ups e gidip adresini filan veriyorsun ve birkac gun icinde pasaportun geliyor..
Hmm onu bilmiyordum. Şimdi benim ortalamam 65-66 civarlarında. Ama bizde sadece başarılı dersler katılıyor ortalamaya. Yani her halükarda geçme notu olan 60'dan yüksek oluyor. Ama alttan bayağı dersim olacak transkripte. 3 dönemden toplam 6-7 ders olacak. Bu konsolos failed'ları görünce şüpheye düşebilir diye ben yine de gideceğim, olur da durumu izah etmemiz gerekebilir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks