Work and Travel
Toplam 196 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Araba Kiralama ve Ehliyet

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @azuhazu tavsiye için çok sağol.peki williamsburg den new york a nasıl gitmeyi önerirsin son hafta.Benim düşüncem en son new york da gezip ordan da türkiye ye dönmekti.Senin önerin nedir?

en son ny den tr ye doneceksen araba kiralamak cok pahali olacak tek basina.ama yaninda uc bes arkadas varsa hic bir sorun olmaz.ucreti paylasabilirsiniz, tek basina altindan kalkilabilecek bir para degildir bu eminim yani.tabi baban milyoner degilse.babanin milyoner olmadigini dusunerek konusuyorum.nyden williamsburga otobusle gelmek bir nevi olummus.bu yolu daha once kullanan arkadaslarim diyor.tam hatirlamiyorum uc kere yada iki kere otobus degistirmisler ve anlatiyorlardi bagajlar felan karmakarisik,herkez kendi bagajini aliyor inerken , zenciler baska bir alem vs. demislerdi.bana gore en guzeli trenle gitmek.iki aktarma yapacaksin trenle.williamsburg dc-dc ,ny bazen tren degistirmenede gerek yok.ucret 50 ,60 dolardan basliyor.az once kontrol ettim fiyati.alacagin tarihe bagli.ve williamburga gelirkende en son dcde inis yap derim.ordan tren 30 dolar tam williamsburg transportation centerda birakiyor.va havaalanlarina inersen kafadan 100 box taksicilere bayilirsin
    Peki.

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en son ny den tr ye doneceksen araba kiralamak cok pahali olacak tek basina.ama yaninda uc bes arkadas varsa hic bir sorun olmaz.ucreti paylasabilirsiniz, tek basina altindan kalkilabilecek bir para degildir bu eminim yani.tabi baban milyoner degilse.babanin milyoner olmadigini dusunerek konusuyorum.nyden williamsburga otobusle gelmek bir nevi olummus.bu yolu daha once kullanan arkadaslarim diyor.tam hatirlamiyorum uc kere yada iki kere otobus degistirmisler ve anlatiyorlardi bagajlar felan karmakarisik,herkez kendi bagajini aliyor inerken , zenciler baska bir alem vs. demislerdi.bana gore en guzeli trenle gitmek.iki aktarma yapacaksin trenle.williamsburg dc-dc ,ny bazen tren degistirmenede gerek yok.ucret 50 ,60 dolardan basliyor.az once kontrol ettim fiyati.alacagin tarihe bagli.ve williamburga gelirkende en son dcde inis yap derim.ordan tren 30 dolar tam williamsburg transportation centerda birakiyor.va havaalanlarina inersen kafadan 100 box taksicilere bayilirsin
    önerilerin için gerçekten çok sağol.Bu DC ye gitmek gerçekten mantıklı.Ordan trenle daha ucuz olur williamsbur e gitmek.4 kişi falan olcaz gezerken.Belki bu durum araba kiralamaya elverişli olabilir new york yolculuğu için.Amerika macarem boyunca mümkünse otobüslerden uzak durucam.Hiç kimseden iyi bişi duymadım özellikle zenciler hakkında
    ""Let the game begin""

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)