middle bass island hakkında bilgisi olan var mı acaba? araştırdığım kadarıyla put in bay'ın karşısında minik bir ada. tavsiye eder misiniz? bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.
middle bass island hakkında bilgisi olan var mı acaba? araştırdığım kadarıyla put in bay'ın karşısında minik bir ada. tavsiye eder misiniz? bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.
middle bass island'ı iyi bilmiyorum ama put ın bay'de gectiğimiz yaz calıstım![]()
daha önce put ın bay adasına gidecek arkadaslar için birseyler yazmıstım simdi aynı seyleri tekrar yazmayım sen "ohio'dan selamlar" baslıklı konuda o yazdıklarımı göreceksin sonra yinede sormak istersen birseyler yardımcı olmaya calısırım...
evet hakan sagolsun "ohio'dan selamlar" adlı konuda pek çok sorumu yanıtlamıştı ona bir göz at bencede![]()
tekrardan selamlar middle bass aşkı tekrardan depreşti bende =) size işyeriyle ilgili bi kaç şey yazcam.sizce uygun olup olmadığını merak ettim.
Potential positions: Houskeeping, Outside Maintenance
Wage: 7.35/per hour
Average number of work hours: 40
Average number of work days: 6
How often do you pay employees? Twice a month
Two options: Shared housing for $7.50/day. Single housing for
$10/day. Female houskeepers will live in water front condo. 3 students
will live in trailer. 4 log cabins with bath house to be shared by
remaining students - 2 for singles and 2 for doubles. Housing
assignment will be determined upon arrival.
deposit: 75 dolar
arkadaşlar olanaklar bunlar. yemeği de karşılamıyorlar ve ikinci iş imkanı yok diyorlar. bana pek mantıklı gelmedi ama yinede yorumlarınızı bekliyorum.
Konu merka tarafından (02-03-2010 Saat 06:52 PM ) değiştirilmiştir.
saat ücretini yazmadın mı yoksa ben mi göremiyorum
valla olanaklar pek fena gözükmüyor, yani konaklama uygun, ücretde kötü değil, yer hakkında bilgim yok ne yazık ki ama anlatılanlara ve araştırmalarıma göre put in bay hoş biyer orasıda öyleyse fena tercih olmaz, 2. işe izin mi vermiyolar yoksa sağlamıyolar mı orasını tam anlamadım, izin vermiyosa bu eksi bişey o biraz sıkıntı yaratabilir, 2.işte çalışmak için epey vaktn olacak çünkü
izin vermiyorlar ikinci bi işe ama garip geldi 7 saat kadr çalışılıyo günde arda kalan zaman epey bi fazla. para yapma konusunda biraz sıkıntılı gibi geldi. bilmiyorum yemeğe ayda 200 dolar gider mi ama giderse geriye 200 dolar gibi bi para kalıyo. gezmesi etmesi sanki eksideyim gibi geldiç o yüzden kafam karışık
valla yemek konusunu bilen arkadaşlar cevap verirler heralde, ama bence eksiye girmezsin, tam denk gelir gibi bişey olur heralde
bende bildiğime değilde, fikir ortaklığı yaptım işte seninle![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks