Bu arada Ankara'da vize görüşmeleri başlamamış sanırım... Benim şirketim Ankara'da daha randevular alınmıyor dedi... Doğru mudur yanlış mıdır bilemiyorum!!!
benm şirket eduyork. kısmetse ilk defa gidicem.iş fuarı 24 şubatta vize görüşmesi 25 şubatta. vize görüşmesinden bir gün önce istinye de bi otelde konaklamayı planlıyoruz.(körfez otel) 7.45 te bnm görüşme. geç kalmamak lazım...geceden yola çıkıcaksan otobüs kalkış saati. 0rtlama 19-20 olmalı bence. işini garantiye al derim. bu arada dün bilet aldım 23 şubat için ,30 tl ye. (metro'dan).bilet temin etmediysen en uygun şuan metroda. gerçi bize 30 yaptı neyse![]()
duyduguma göre ''n...r'' otobüs firmasının istinyeye servisi varmış gecen sene giden arkadalar öyle yapmışlar.esenlerden istinyeye .bide ben konaklamak yerine taksimden ya da beşiktaştan bi taksiye atlarım yıne 45 tl tutar..taksiyle gitmek daha ıyı sanki..gerçi konaklıyıp uykunu almış dinç bir şekilde gitmek te var konaklasak... ya bide benım 3 tane3 büt üm var daha açıklanmadı 22 patesıne kadar acıklanması lazım trankript için..en geç 19 cuma ya kadar acıklanmassa gidip konuşcam hocalarla acıklasınlar![]()
Konu sucre tarafından (25-02-2010 Saat 08:23 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks