suc bırazda bunlarda bence oraya sırf bunun ıcın gıdenler de yok degıl
suc bırazda bunlarda bence oraya sırf bunun ıcın gıdenler de yok degıl
Sınıf arkadaşım bu yaz Newyork'ta pedicap denen olaya girmişti. Gitmiş ipotekle kendi pedicapini almış. Trafik ışıklarında bisiklet şeritinde durduğu için polis pedicap'e el koyuyor. Bizimki pedicap'i kurtarabilmek için avukat tutuyor mahemeye çıkıyor ama pedicapi kurtaramıyor. Kurtaramadığı gibi, laptop alması için arkadaşlarınca verilen bir kaç bin dolarında suyunu sıkıyor.
Okula 1-2 hafta geçikmeli ulaştı. Tam bir coni havası var. Nigalara acayip özenmiş. Eminem parçası çaldımı duramıyorum diyor başlıyor oynamaya.bi de kapşonu geçiriyor kafaya
![]()
Oğlum diyorum, başımda dikilme, çektirgit başka yerde sallan desemde iplemiyor, iflah neyin olmuyor.
geçmiş olsunsanslıymıssınız kendinzi anlatabilmişsiniz.
Bende ny ta pedicap yapıyordum.Park girisinde duruyorum diye polis geldi.pasaportumu ıstedi bende ehliyetimi verdim.Bu olmaz dedi tutukladı beni.Geceyi nezarette gecirdim.Sabahı mahkemeye cıktım ve 1 gün temizlik cezası verdiler.Ama macera doluyduprison break gibi
Fazla capkınlık yapmaya falan kalkmayın basınız belaya girer.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
bunları okuduktan sonra hayatta böyle bi işe bulaşmam
Arkadasim basina gelenler cok talihsiz gecmis olsun ama sana bir konuda katilmiyorum. Butun yabancilari bir kategoriye sokup asla guvenmeyin sadece menfaatlerini dusunurler demek cok yanlis. Sen bizim insanimizin hepsinin melek oldugunu soyleyebilir misin? Burada da tabiki iyiler ve kotuler olucak. sonucta 300 milyonluk bir ulke. Turkiyenin 4 kati buyuklukte. Ben ABD de yasiyorum ve haliyle bircok yabanci dostum var. Durustce soylemek gerekirse bircogu tanidigim cogu insandan daha iyi ve durustler. Lutfen lafimizin nereye kimlere gittigine dikkat edelim. Gecmis olsun tekrar. Umarim ileride daha buyuk hatalar yapmani engelleyecek bir olay olmustur. Saygilarimla
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
arkadaşlar 2009 yazına wat la gittiğim virginia eyaletinde kings dominions'ta çalışıyoduk. 100'e yakın bi turk watçı vardı ve bir arkadaşımız legal yaş sınırlarını ihlal edip kendi 22 yaşında oldugu halde 19 yasında bir amerikalı kızla içki içtiği için tutuklandı ve 1 hafta hapis yattı 1000 dolar kefaletle çıktı ve sonrasında mahkemesi oldu. kuralların böyle oldugunu bilmiyodum diyerekten avukatının savunmasıyla serbest kaldı. sonrasında da çalışmaya devam etti. ama gel gör ki giden 1000 dolar para o stresin ve oradaki mahkumlarla geçirilen zamanı hesaba kattıgınızda bir önem kazanmıyor. dikkat edin kurallara iyice. sonunda kurtulabilirsiniz ama az da olsa zarar görebilirsiniz. çalıştıgımız parkta çocugun kuralları bilmediğine inandı ve yeniden işine devam edebildi. umarım kimse böyle bir sorun yaşamaz.
NOT: gittiğinizde sizden sigara veya alkol isteyen olursa mutlaka üzerinde doğum tarihlerinin yazdıgı bir kimlik sorun ve hesaplayın 18 yasından kucuklere sigara ve alkol ve 21 yasından kucuklere de alkol temin etmeyin. başınız yanar. Ben her sigara isteyen gence kimlik soruyodum. ve bir çoguda yok yanımda diyodu ve vermiyodum. ama bu olaydan önce buyur kardeşim modunda dusunmeden veriyodum. dikkat edin basınıza gelmesin.
iyi yazlar hepinize..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
veya dikkat etme 16 yasındaki çıtırlarla ye içbakalım gerçekten bişe olcak mı ? :P şaka
tabii ki dikkate almana sevinirim. ne de olsa guzel bir yaz için gidiyor herkes oraya hapse girmek için değil. ama bazende alkolluysen kontrolden çıkıp 18 yasın altındaki biriyle birlikte olmak veya onun alkol almasına göz yummak durumun olabiliyor. eğer kızda senden hoşlanıyorsa ve sende ondan tabi. ama yine de bu durumun farkında olup onu uyarman iyi olur. sessiz sakin bi şekilde bir ev ortamında bir sıkıntı olmaz ama her zaman tedbiri elden bırakmamakta fayda vardır. ne demişler tebdil-i mekanda ferahlık vardır
bu söz alakalı oldu mu bilmiyom ama yazasım geldi
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Çok faydalı bilgiler var bu başlıkta, deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Bu foruma gireli çok olmadı, ama kazdıkça hazine çıkıyor resmen![]()
hiic oole ev guvenli diye de dusunmeyin. biz orlando da iken tipik amerikan villasinda kaliyorduk sitede herkes villada kaliyordu. biz 2 turk bay 4 ukraynali bayan 2 tane de ukraynali bay kaliyorduk. soora o cevrede hic work&travelci yoktu tamamiyle amerikali ve ispanyollar vardi.
karsi villa bosaldi derken ruslar geldi work&travelci onlardan her gun full house party modunda boole bizim gibi. biz de her sey legal tabii herkes +21 bi sikintimiz yoktu.
derken bi gece bi baktik polisler basmis evlerini hem heroin ihbari almislar hem de +21 yas olayi ihbarini. ne var ne yok aldi goturduler bidaha da gormedik.
cikardiimiz ders : home is not safety as well so be on the alert![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks