Work and Travel
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: "Wat'da hapse düştüler" haberi, ve olayı yaşayanlardan öğrencilere çok önemli uyarıla

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Buraya dikkat

Arkadaşlar bu siteyi yeni gördüm ve bu haberin burda yayınlandığını gördüm, Bu hikayedeki talihsiz insanlardan biri benim ve diğeride en yakın arkadaşımdır. evet arkadaşlar bizlerden para koparmak için üzerimize çok büyük bi iftira atıldı ama biz suçsuzluğumuzu ispatlamayı başardık, şimdi hayatı daha iyi anlıyoruz ve herşey yolunca.Gidecek arkadaşlarıma tek bi tavsiyem var siz siz olun asla yabancı birine güvenmeyin, onların tek derdi menfaatleri.sitenizde haberden sonra kötü bi yorum yapmadığınız içinde teşekkür ederim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı tabu26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu siteyi yeni gördüm ve bu haberin burda yayınlandığını gördüm, Bu hikayedeki talihsiz insanlardan biri benim ve diğeride en yakın arkadaşımdır. evet arkadaşlar bizlerden para koparmak için üzerimize çok büyük bi iftira atıldı ama biz suçsuzluğumuzu ispatlamayı başardık, şimdi hayatı daha iyi anlıyoruz ve herşey yolunca.Gidecek arkadaşlarıma tek bi tavsiyem var siz siz olun asla yabancı birine güvenmeyin, onların tek derdi menfaatleri.sitenizde haberden sonra kötü bi yorum yapmadığınız içinde teşekkür ederim.
    Arkadasim basina gelenler cok talihsiz gecmis olsun ama sana bir konuda katilmiyorum. Butun yabancilari bir kategoriye sokup asla guvenmeyin sadece menfaatlerini dusunurler demek cok yanlis. Sen bizim insanimizin hepsinin melek oldugunu soyleyebilir misin? Burada da tabiki iyiler ve kotuler olucak. sonucta 300 milyonluk bir ulke. Turkiyenin 4 kati buyuklukte. Ben ABD de yasiyorum ve haliyle bircok yabanci dostum var. Durustce soylemek gerekirse bircogu tanidigim cogu insandan daha iyi ve durustler. Lutfen lafimizin nereye kimlere gittigine dikkat edelim. Gecmis olsun tekrar. Umarim ileride daha buyuk hatalar yapmani engelleyecek bir olay olmustur. Saygilarimla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)