evet arkadaşlar az önce görüşmeden geldim ve sıcasıcagına gözlemleri mi aktarıyorum.
heyecan yapacak bişey yokmuş bunu hemen anlıyorsunuz.cünkü vize almak icin gelen diger insanlarında sizden farkı yok.yani kendi kendime ulan bunlarda benim gibi eger zorsa zaten alayımız kalırız dedim
iceri girdigimizde hoca referansı aile maddi bilmem ne dilekcesi falan bunlara gerek yok dendi..ilk parmak izi verdik parmak izi verdigimiz mrs cok tatlı bi kadın espiri falan yapıyordu turkce sıra beklerken digerlerinin görüşmelerini dinledm dikkatlice cok faydalı oluyor..bu yüzden sırada ön tarafa oturup dikkatlice görüşmeyi dinlemeniz en önemli tavsiyem size..
Ve o kadın geldi cok gergin bi konuşma oldu kadın bayagı zorladı beni..ortalamam 1.99 du.. neden düşÃ¼k dedi bende dedim ilk 2 sene yurtta kaldım.bu yüzden calşmakta zorlandım dedim..kadın türkce ne alaka dedi bende ingilizce yurt hayatını biliyor musun diye sordum..cevap vermedi
neyseki ondan sonra konuşma toparlandı klasik sorularla birlikte bitti ..yeşil kagıt aldım cıktım ..
noldu gectim mi şimdi