@fiorex
o konuda biraz bilgi verirmisin ..? site bir havacılık şirketiyle anlaşmalımı ? her eyalete bilet bulma sansımız var mı mesela ohio'ya yoksa sadece new york gibi belli yerlere mi uçuş var
@fiorex
o konuda biraz bilgi verirmisin ..? site bir havacılık şirketiyle anlaşmalımı ? her eyalete bilet bulma sansımız var mı mesela ohio'ya yoksa sadece new york gibi belli yerlere mi uçuş var
Yok dostum ne anlaşmasıSadece Nisan ortasından sonra uygun biletler bulunabiliniyor. Aslında tamamen havayoluyla alakası. Misal 500 dolarlık biletler British Airways'dendi. Başka havayollarında yoktu. Ben 17 Mayısta almıştım, 600 dolara. Promosyonlu biletlerden kaldığı sürece uçuştan bir gece bie önce alabilirsin ama o zamana kadar tabii ki kalmayacaktır
Bileti aldığın yer de fark etmiyor aslında. expedia olabilir, orbitz olabilir, ekobilet olabilir... Hepsinde fiyatlar aşağı yukarı aynı...
edit: gerçi siteden THY biletleri temin edebiliyoruz, düzenlenen organizasyonlar da herhangi bir anlaşma yoktur heralde THY ile?![]()
Konu ayhn tarafından (09-02-2010 Saat 11:01 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks