Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dil okulu vizesi hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende senınle aynı durumdayım.bu sene mezun olacam.Gecen yaz ny ta padıcap yaptım.Bak bi yonden bızım cok buyuk bı avantajımız war.Altını cızerek soylemek ıstıyorum.Bizde sosyal guvenlık numarası war.İlk olarak f1 vizesiyle gidenlerde bu numara olmuyor.Bu yuzden legal olna ıslerde calısamıyorlar.Benım gordugum tum f1 vızelıler pedıcap yapıyordu.Ama bız ıkıncı kez gıttıgımız ıcın tum ıslerde calısabılırız.Cunku adamlar senın calısma ıznının olduguna bakmıyorlar.Sosyal guvenlık numarana bakıyorlar.ikinci biseyde sen mezun oldun mu yoksa bu yaz mı mezun olacaksın.Tam olarak anlamadım.Ben mezun olunca gıdecem ama 1 yıl kalacam

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı casanova21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende senınle aynı durumdayım.bu sene mezun olacam.Gecen yaz ny ta padıcap yaptım.Bak bi yonden bızım cok buyuk bı avantajımız war.Altını cızerek soylemek ıstıyorum.Bizde sosyal guvenlık numarası war.İlk olarak f1 vizesiyle gidenlerde bu numara olmuyor.Bu yuzden legal olna ıslerde calısamıyorlar.Benım gordugum tum f1 vızelıler pedıcap yapıyordu.Ama bız ıkıncı kez gıttıgımız ıcın tum ıslerde calısabılırız.Cunku adamlar senın calısma ıznının olduguna bakmıyorlar.Sosyal guvenlık numarana bakıyorlar.ikinci biseyde sen mezun oldun mu yoksa bu yaz mı mezun olacaksın.Tam olarak anlamadım.Ben mezun olunca gıdecem ama 1 yıl kalacam
    baska bir vize türüyle gittiğinde SSN yi kulanamıyosun diye biliyorum kullanırsan sorun olur diye biliyorum bole bişi varsa burdan uyaralımda kimse yanlış bişi yapmasın orda bilmeden

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dostum benim okul gectiğimiz (güz) donemde bitti.su an amerıkaya tekrar gitmek istiyorum.f1 vizesine basvurarak.2 yıl watla sandıgdaydım kısıtlama gelmiş diye duydum bike sayısını sınırlı tutacaklar ve haftalık kira da 200$ civarında olcakmış bunları şu an orada bulunan arkadaştan duydum f1 vizesi olup da calışmak isteyen kişilerin cogu zaten pedicab yapıyor. sandıegoya gidersem yıne aynı işi yaparım die dusunuorum ssn numaram ve kartı halen duruyo yanımda.tek korkum vize alamamak.6000$ gostermeyi düsünüyordum hesabımda.akıcı bi ingilizcem de yok 2 kere gitmeme ragmen

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

benim wat.ta tanıştığım bir arkadaşım mezun olduktan sonra da dil kursuna gitti.. askerliğini filan da yapmış değil.. geçen ocak ayı filandı herhalde.. ilk seferde vize görüşmesinde reddi yedi.. 2. seferinde aldı vizeyi biraz şans işi bence..

ayrıca onun da ingilizcesi çok iyi değildi.. hatta 2. görüşmedeki adam türkçe konuşmuş..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)