Alıntı scapegoat oldboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
msnimi attım sana

ama dediğin gibi buradan sorayım herkes okusun faydalansın

1.öncelikle ada nasıl bir yer job offerda parasailing midir nedir o tarz hizmetler var yazıyordu sanırım denize girme gibi bir durumumuz olabilir boş olduğumuzda

2.insanları nasıl anlayışla yaklaşıyorlamı haliyle en çok çekindiğimiz şey karşımızdakini anlamayınca komik duruma düşÃ¼rmeleri

3.yazın kalabalık oluyor mu turistik bir yer mi ne kadar cok turist o kadar cok cash :P

simdilik aklımda olanlar bu aklıma geldikce sorarım yine
-valla biz hiç denize girmedik calısanlar içinde otelin havuzunu izin günlerinde kullanma sansı veriyorlardı.ben öyle cok fazla görmedim göle giren ama yanlıs hatırlamıyorsam adanın büyük bir parkı vardı orada göle giriliyordu.onun dısında ada sakin,küçük bir yer.gezmek acısından bir kac ilginc yeri var onun dısında gezecek bir yeri yok.yani belli süre sonunda sıkılma olayı baslayabilir bol bol ormanlık alan var.oksijeni bol yani.bir tane supermarket var alısveriş oradan yapıyorsun.özellikle hafta sonları cok yogun bir yer oluyor put ın bay.herkes geliyor bu adaya popüler bir yer yasam cok pahalı degil.
-yok öyle karsındaki seni anlamayınca komik duruma düsme gibi seylerle ben sahsen hiç karsılasmadım.cok sıradan bir iş bile yapsan insanlar o yaptıgın işe saygısızlık etmiyorlar.zaten yerli halktan cok turistler oluyor o yüzden sürekli degişkenlik gösteriyor karsılacagın insan profilleri
-bu sorunun cevabı kesinlik evet cok turist geliyor...