ben frosty's bar'da çalışacağım pozisyonuna göre 7.30 ile 9 arasında değişiyor garson olursak tahminimce 7.3+tip verirler ama diğer pozisyonlarda tip yoktur,
iş anlaşmasında günde 8 saat hafta da 5-6 gün yazıyor ve aynı seninki gibi eğer süreyi tamamlarsam çalışma saati x 0.5$ ödeme yapacaklarmış
konaklamam 35 odalı bir yurtta olacak 2 kişilik klimalı ve minibarlı odalar haftada 45 dolar şirketten yersen yarısını ödüyorsun ama geçen sene oraya giden bir kızla konuştum frosty's bar'da calışırsam yemek bedava dedi bakalım işallah oyledir![]()
yurt diye en başlarda biraz tereddütlüydük ama güzel dedi kız samimi bir ortammış ortak mutfak ve banyosu var ama düşÃ¼nüldüğü gibi pis bir yer değil aile şirketi olduğu için de çalışanlara çok sıcak davranıyorlar dedi bakalımeğer adada çalışırsan bir gün gelirsin bar'a tanışırız
bu arada overtime için de soyle bir tahminim var.. haftada iki gün parti oluyor barda kendi sitesinden bakmıştım eğer parti falan olursa overtime verirler heralde yazın feci kalabalık oluyormuş müşteri yoğunluğuna göre de belki mesai yapabiliriz
Bookmarks