Alıntı anton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@sıncılı burası forum bır cok kısı gelıyor buraya ve gıttıklerınde bır cok kısyle tanısıp temsa gecıyorlar bunları soyluyoruzkı en azından bu konuda bılınclı darvarnıp arkadsını cevresını boyle seyelrden koruyabılmesıdr kendını elstırmeyı bılıceksın bır cok kısı aynı seyı soyluyorsa bır bıldıgımız vardır herlade yoksa kendımızı durduk yerde asagılayacak degılız senına rkadas cevren ıyı olabılır ancak turkelr hakkında kotu ızlenım bırak gelenler var amacımız bunların yasanmaması
uyarmak önemli tabikide uyaralım insanlar orada bizi yanlış tanıtmasınlar kımsenın ıyı nıyetınden suphem yok
ama
biz şöyle rezil olduk böyle rezil olduk aman bu insanlar ne muhtesem onlara verebılecegımız bırsey yok onlardan ne alırsak kardır demek bence yanlış her zaman heryerde kendımızı asagılamak baska mılletlerı yuceltmek hosmuza gıdıyomus gıbı sankı sankı bız aynı mılletten degılmısız gıbı bu dusunce tarzını bu yaklasımı anlayamıyorum ınsanları uyaralım yapmasınlar ama kendımızı yerın dıbıne batırarak degıl bı yandan yerın dıbıne batıracaksınız bı yandan da ovdugunuz yabancılar gıbı sagduyu bekleyeceksınız burada bır paradoks var bence....

neyse madem kımse benım gıbı dusunmuyor bu kadar ınsan yanılıyor olamaz dıye dusunyorum bende sızın fıkrınızın ve yaklaşımınızın dogru oldugunu kabul edıp bu konuyu noktalıyorum ...!!!