Selam
GEÇEN YIL ANKARA'Nın en lider firması ****** ile Amerika'da muhteşem bir yaz tatili deneyimi yaşadım. Şunu çok iyi anladım ki buradan gönderen firma seçimi çok önemliymiş. Biz birkaç arkadaş bu firmayı tercih etmiştik ve genel anlamda hiç sorun yaşamadık diyebilirim.Buradan giderken orada bizi aşağı yukarı nelerin beklediği kafamızda şekillenmişti. Örneğin Gittiğimizde bize iş veren sponsor firmanın birkaç yetkilisi ile G.....K.....ekibi bizi görüştürmüştü. Orada konaklayacağımız yer hakkında da yine bilgi sahibi olmuştuk. İnternettten konaklayacağımız yer yakın mekanlar nereler sokak sokak gösterilmişti. İyi ki de bu firmayı srçmişim.
Orada sadece dondurma satarak kendi tatil masraflarımı üstlenmekle kalmayıp bir de laptop sahibi oldum. Ayrıca şimdi en yakın arkadaşım bir Yunanlı O da yine WAT programı ile Amerik'ya gelen öğrencilerdendi.
Arkadaşlar bu gençlik yıllarına tekrar dönemeyeceğiz eğer içinizde ufacık da olsa yurtdışına gitme düşÃ¼ncesi varsa içinizdeki sese kulak verin. Gerçekten eğer doğru bir firma ile gidiyorsanıız sorun yaşam riskiniz çok az oluyor.
Şimdiden gitme heyecanı yaşayan arkadaşlara bol şanslar. BUradan birçok arkadaş ile sürekli iletişim halindeyim. Gelen sorulara birlikte cevap arıyoruz. Eğe sizde WAT programı hakkında merak ettiğiniz bir konu varsa her türlü soruya cevap vermek için hazırım... Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar için mail adresimi de veryim. MSN Adresi Paylaşmak Yasak
Umarım birlikte sağlıklı bir WAT programına hazırlanırız. Herkese iyi günler
Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
23 senelik ankaraliyim o ''en lider'' firmayi hic duymadim bir de reklam ypmaya calismadan evvel forumu biraz inceleyip , bu tarz reklam pesinde olanlarin ne kadar gulunc duruma dustuklerini anlamaniz gerekir yani reklam yapmaya calisin da bu kadar yaraticiliktan yoksun hicbir zeka piriltisi gostermeyen islere kalkismayin ya ... bu arada sayin lalekarasungur sizin soracaklariniz varsa forumda yeterince iyi cevap alirsiniz

Ya vallahi şöyle geçmişe bakıyorum da.. Ne güzel hikayeler yazıyorlar Tamam bunları direk olarak şirketler yapmıyorlar. Şirket, temsilci belirliyor. Temsilci bakıyor işler kötü gidiyor "Ya şu foruma bir yoğurt çalayım, ya tutarsa" diyor Al işte sonuç burada, firmasının ismi sap gibi ortada, belkide işini mükemmel yapan şirketininin prestijini bu baştan savma, saçma sapan, hiçbir zeka pırıltısı göstermeyen* reklamıyla ayaklar altına alıyor Bravo lale hanım gibilerine, bravo onun gibi temsilcilere.. Aynen devam!! bu konuyu hemen taşıyorum gelmiş geçmiş reklam örneklerine...

Bir eklenti daha yapayım Yunan pasaportu taşıyan birisinin WAT'a katılma şansı yoktur! Yunanistan'da j1 vizesi verilmemektedir. Dolayısı ile programın kültürel getirilerinden birisi olarak görülebilecek "Arkadaş edinme" olgusunu mantıksız donelerle destekleyerek öğrenci keklemeye çalışmak, beyhude bir çırpınıştan öteye geçmez. Rica ediyorum artık anlayınız..

Diğer temsilcilere ibret olması dileğiyle..