Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Naknek ; AK

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ilgilenen arkadaslara tesekkürler.bir kac sorum daha olacak.Gidecegim sirketten baska bir arkadas peter pana supervisor olarak gidiyor.Sizce bundan faydalanabilir miyim?Ve peter panda sezonun 28 temmuz gibi kapandigini duydum sizce peter pandan sora ne tarafa hangi sirkete gitmeliyim?tabi transfer yoksa.simdiden tesekkürler
    Whence I Would Like?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Paingod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilgilenen arkadaslara tesekkürler.bir kac sorum daha olacak.Gidecegim sirketten baska bir arkadas peter pana supervisor olarak gidiyor.Sizce bundan faydalanabilir miyim?Ve peter panda sezonun 28 temmuz gibi kapandigini duydum sizce peter pandan sora ne tarafa hangi sirkete gitmeliyim?tabi transfer yoksa.simdiden tesekkürler
    Merhaba arkadaşım
    Anladığım kadarıyla Peter Pan a gitmeye karar vermişin. Hayırlısı olsun.
    Gidecen şirketteki o arkadaş'la konuşman gerek bu konuyu sana yardımcı olurmu olmazmı bilinmez. Sorar'sın arkadaşa belkide yardımcı olur fakat söyle birşey aklıma geliyor benim, senin gibi bu şirketle giden kaç kişi var bunlara da aynı şekilde yardımcı olacağına söz verirse arkadaş ne yapar orda bilemem çünkü herkes yadım isteyecektir bu arkadaştan. Kişisel kanaatim yinede arkadaşla konuşmam türkiyede yardımcı olabilirmi diye ama adımlarını daha dikkatli atarak karar vermendir.
    Dilingham ve naknekten sonra çoğu arkadaş kodiak ı tercih eder diye biliyorum . Fabrika transfer yaparsa gitmek istersen gidersin fabrikanın göndermek istediği fabrikaya. Yada sezonun durumuna göre diğer fabrikalardaki kişilerle iletişime geçer nerde işler iyi ise oraya geçebilirsin.
    Sağlıcakla kal.....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)