Work and Travel
Toplam 501 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Geri Dönmeyi Düşünmeyenler için

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Belaruslular ne gerekce gostererek basvurdular bu onemli.ikincisi avukata soyle gerek var; hazirlayacagin belgeler,dosyalar,ne islemler yapilacak ve birde durumunu iyi aciklayacak bir agiz gerekir.yani bunu da avukatlat iyi biliyor bu yuzden dedim avukata gerek var diye.
    Peki.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belaruslular ne gerekce gostererek basvurdular bu onemli.ikincisi avukata soyle gerek var; hazirlayacagin belgeler,dosyalar,ne islemler yapilacak ve birde durumunu iyi aciklayacak bir agiz gerekir.yani bunu da avukatlat iyi biliyor bu yuzden dedim avukata gerek var diye.
    Benim bir arkadaşım Belarusluydu. Tam olarak doğru olmayabilir ancak; bir kez belarustan çıkıp Abd'ye gittiğin vakit bir daha Belarusa dönemiyormuşun. Kız 2 senedir Amerika'da. Ara sıraa Facebook'a kışkırtıcı resimler koyuyor, model tarzı bir olaya girmiş. İlk gün göl kenarında romantik anlar geçirmiştik, sonra anladım tüm RUS ülkeleri iş
    Ben burada kalacam diyordu da başka bişey demiyordu. Ben içimden el kol hareketleri çekiyorum ama kaldı kız vallaha. Sırf hayalleri peşinden bu kadar koştuğu için beğenimi toplamış, sex objesi olmaktan çıkmıştır nazarımdan.

Amerika'nın olayı bitti. İllegal falan kalırsanız acayip yazık edersiniz kendinize. İş verenler yarım insan muamelesi yapar, ona göre iş ona göre de maaş alırsınız. TR de çok daha iyisini adam gibi başarırsınız.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)