Work and Travel
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikan vatandaşı nasıL oLurum???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaşLar verdiğiniz ßiLgiLerden doLayı teşekkür ederim. ßenim amacım sizinLe maytap geçmek değiL sizden işime yarıyacak ßiLgiLeri aLmak. çünkü forum sitesinin güveniLirğine inanıyorum. aramızda amerika tecrübesi yaşayan arkadaşLar var...
    ßaşta ßeLirttiğim gibi aiLemLe ßu konuda ciddiLiyiz... İnşaaLLah aLaskadan yoLa çıkıp amerika vatandaşı oLmaya çaLışacağım.
    Verdiğiniz cevapLar şunu gösteriyor ki amerikaLı ßir kızLa evLenmem gerek (kısa yoLdan amerika vatandaşı oLabiLmek için) diğer esasLar ßenim için harbiden çok zor oLur...
    şimdi size tekrar sorum oLacak amerikada iş imkanı nasıL? maaş durumLarı nasıL? orada geçinebiLir miyim? cevapLarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı seytandereli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşLar verdiğiniz ßiLgiLerden doLayı teşekkür ederim. ßenim amacım sizinLe maytap geçmek değiL sizden işime yarıyacak ßiLgiLeri aLmak. çünkü forum sitesinin güveniLirğine inanıyorum. aramızda amerika tecrübesi yaşayan arkadaşLar var...
    ßaşta ßeLirttiğim gibi aiLemLe ßu konuda ciddiLiyiz... İnşaaLLah aLaskadan yoLa çıkıp amerika vatandaşı oLmaya çaLışacağım.
    Verdiğiniz cevapLar şunu gösteriyor ki amerikaLı ßir kızLa evLenmem gerek (kısa yoLdan amerika vatandaşı oLabiLmek için) diğer esasLar ßenim için harbiden çok zor oLur...
    şimdi size tekrar sorum oLacak amerikada iş imkanı nasıL? maaş durumLarı nasıL? orada geçinebiLir miyim? cevapLarınız için şimdiden teşekkür ederim...
    Merhaba arkadşım
    Şeytan dersi biryerden aklıma geliyor ama orasımı bilmiyom neyse

Öncelikle alaskada çok para yaparım hayaliyle gitmemek gerek çünkü alaska bir şans işini tutturur fabrikayada iyi balık gelirse en iy 10 000 yaparsın burdada alaskacıların % 5 inin içine girmen lazım bu % 5 de kimler var daha önce gitmiş ikinci üçüncü hatta dördüncü senesi olanlar var ilk giden için bana göre % 1 bi şansları var aksini idda eden varsa hertürlü tartışırım her ortamda

Amerikada moldovalı bir arkadaşla tanıştım amerikalı bir kızla evlenmişti 10 000 dolar vermişti kıza gc alınca tekrar boşanacaktı fakat belli bir süre evli kalacaklarından bahsediyodu. Bu kızı amerikadaki bir arkadaşı bulmuş buna. Eğer evlenmeyi düşünüyosan orda kızı nasıl bulcan ayrıca merak edeyorum doğrusu hııı şuda aklıma gelmiyor değil craiglist e veririm abi ilanı 10 000 dolarda para vercem dersen bellki bir şensın çıkabilir

Hadi Sağlıcakla Kal

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)