Ya bu arada fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkdşlar
Konaklama 75$ , saatlk üctet 7.50$ , ortalama 40 saat haftalık , 40 saatten sonra 11.25 + 1 öğün yemek var
sizce nasıl ??
Konu Can©u tarafından (26-01-2010 Saat 01:37 AM ) değiştirilmiştir.
biz daha o konuma bile gelemedik:d şirket seçiyoz daha:d
ama kıskandım ... sözleşmeyi imzalar imzalamaz buraya yazıyorum:9
![]()
Konaklama-- haftalık 75$ verirsin ve ortalama 4 kişi kalırsınız. buyuk ihtimal orası bi oteldir ve 4 yataklıdır. ayrıca depozit ödersin ve anlaşmadaki tarihten önce ayrılırsan iade alamazsın. hoş anlaşma tarihinde ayrılsan da zor gibi. o yuzden en iyisi aynı yere gideceğin birilerini bulup birlikte ev tutmak.
I made a promise never to settle...
selam arkadaşlar bende bu sene ilk defa gidicem ve harrisburg da heralde çikolata fabrikasında daha önce çalışmış olanınız var mı ve nasıl bi yer şimdiden teşekkürler.
4arkadaş nev jersey e 6flaga gitmeyi düşünüyoruz..sanrım ev tutarız..iş oalrak kafamız karısık asnda 2iş kesin planda ama biri sadece para kazanmak diğeri de işi yaparken bol bol etkileşimde olup dil geliştirceğimiz bi iş olmalı düşüncesndeyz...ama eğlence parklarında 2.iş zor diyende var diğer işin saatyle cakısır diyende o yuzden 2. iş otelde housekeeper olmak için cevresnde motel otel olan merkezde bulunan içinde eğlence parkı olan buyuk otellerde var mı varsa arastırıyoruz planımız deişebilir ona gore ama sehir oalrak NJ artık..
finaller 12haz de bittiği için mumkun olduğunda haz sonuna kalmadan gitmek istiyorum. baktım 15haz işbası yapılıo en erken ama ona yetişmemiz zor olcak sanırım: 1-2 gun geç gitsek alırlar mı yine bilmiorm..ucak bileti de alamıorz o yuzden
pazar gunu roadshow var gidicem sorcam artık..gelen var mı the marmaradki roadshowa (umarm reklam fln yapmadım amacım bu deildi ama :S )![]()
GüLümSe GüL GüNeŞee
cogu fuarlar o 50 milyon dolarlik otelde yapiliyor zati merak etme![]()
Peki.
arkadaşlar bende bu sene wat düşÃ¼nüyorum hatta çalışmalara başladım bile..ortalamam 1,93 olması nedeniyle vizeden red alma ihtimalim var.o sebeple ön kayıt ücretini iade eden bi firmayla anlaşmak istiyorum.. bu konuda bilgisi olan varsa pm lütfen. ayrıca bi soru daha var ortalamaya bakarken transkript notuna mı bakıyolar yoksa ardışık değerlendirmeye mi bakıyolar. benim transkript notum 2,46 .. o yüzden soruyorum.
ardisik degerlendirme ne oluyor ? Transkripteki genel ortalama zaten senin ortalaman olmuyor mu![]()
Peki.
ya şimdi bizde iki ortalama var bi tanesi senin mezun olduğundaki okul başarın oluyo.. onu hesaplarken dersi bir kere almış gibi gözüküyosun. mesela dersi iki kere alıyorum birinde ff kalıyorum diğerinde aa geçiyorum..
topladığım kredi birinde (5 kredilik ders için) 2,5
diğerinde 20 oluyo
ardışık ortalama hesaplanırken (5+5) 10 a bölünüyo
mezuniyet ortalamamda ise bi kere almışım gibi 5 e bölünüyo
bu sistemi çözebilmek için bi sene okul uzattım![]()
transkripte ne ortalama varsa ona bakiyorlar, gerci pekde baktiklari yok.al su kagidi ups masasina git diyorlar. ayni seyi gunde binkere soylemekten tuy biter insanin dilinde.
Peki.
bu konuyu pek sallamamam gerektiğini düşÃ¼nüyorsun yaniöylemi?
bu yaz gidicem ben de. ama tam karar veremedim LA emi gitsem Florida ya mı diye LA ye gidenler varsa anlatabilir mi
ewt onemli olan 2 yı tutturmak ...
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks