Work and Travel
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 28 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wisconsin dells 2009 Wilderness golf and resort hotel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı adros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum ayni yerde bulunan iki ogrencinin fikri ancak bu kadar farkli olabilir. Turk ve Azerilerin bulundugu dogrudur sonucta isletmelerin neredeyse tamamini work and travel ogrencileri olusturuyor ve ayni tip isletme olduguna gore gitmeden oncede Amerikaya bircok ogrenci gonderen Turkiye ve Azerbaycandan insanin orada olacagini gorebilmen gerekirdi bana kalirsa.
    Konuna yazmamin nedeni Wisconsinde insanlar Turkleri sevmiyor demen.Biliyorum Wilderness bu sezon sorunlu bir parkti.Ama onumuzdeki sene bircok insan wisconsin dellse gidecek ve bu yazdiklarini okuyunca akillarinda soru isareti olusacak. Wisconsin Dellste Turklere karsi herhangi bir irk,dil,din ayrimi ile kesinlikle karsilasmadim.
    2.is konusuna gelince Wildernesstan bazilari calistigim parkin otelinde housekeeper olarak ise basladi bazilari farkli yerlerde calisti. Ben Wisconsin Dells te is begenmezlik yapmadiktan sonra bulamamanin sacmalik oldugu dusuncesindeyim. O kadar fazla bos is vardiki cevremde yorgunluktan calisamaz durumdu oldugumdan calismiyordum.Mcdonaldsda arkadasim gece shifti icin kac kere calismami soyledi birkac gece sadece bir ilan uzerine merak ettigim bir ride da calismak uzere basvurdum ve isveren daha uzun sure calismami istemesine ragmen bir hafta kadar geceleri calistim. Cevremde Turk,Bulgar,Rus her ulkeden ikinci isinde calisan onlarca kisi taniyorum. He diyeceksin belki hangi ayda geldi bunlar basina biri Temmuz basi biri agustos sonu ikiside farkli donemlerde istemeden bana gelen isler aradiktan sonra insanin karsisisna elbet farkli seceneklerde cikar.
    Tamam Wilderness kotu bir isletme sanssiz bir is secmissin.Turk ve Azeri var diyorsun eyvallah ama 2. is ve Wisconsin insani hakkinda yazdiklarin sacmalik
    ben bu yıl wilderness e gitmeyi dusunuyrdum kötü bi işletme demişsn neye göre kötü biraz daha acabilirmsn. wisconsin dells te wildernes dısında önerebilcegn baska bi işletme varmı hausekeepinglik düsünüyrm.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ads.01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu yıl wilderness e gitmeyi dusunuyrdum kötü bi işletme demişsn neye göre kötü biraz daha acabilirmsn. wisconsin dells te wildernes dısında önerebilcegn baska bi işletme varmı hausekeepinglik düsünüyrm.
    Nedenini soyle aciklayayim; ben mount olympusta calisiyordum cok calismak istemeyen biri olsan dahi minimum 60-65 saat calisiyordun haftada fakat wildernessdaki arkadaslarin aldiklari maksimum haftalik saat ise 30-40 saat arasindaydi. Turklere hakaretmis falan herhangi bir seye tanik olmadim oldugunuda dusunmuyorum. Wildernessdaki sorun muhtemelen bu sene fazla isci alimindan kaynakli oldu cunku bir ilerleyen donemde bir arkadasla konustugumda(Amerikali yaz doneminde Wildernessda calismis ekimde benim calistigim yere geldi) donem basinda kendilerine 60-65 saat vermeyi planladiklarini fakat sonra schedule i duzenlemekte zorluk cektilerini ve mecburen 30-40 saatlerini dustugunu soylemisler.
    Housekeeperlik yapmak istiyorsan bildigimi soyleyeyim.Mount olympusun oteli hotel romeda calisanlar vardi.Overtime ucreti oldugundan ellerinden geldigince 40 saati gecirmiyorlardi 45 en yogun donemde bile 40 saati cok zor gectikleri oldu. Zaman zaman baska otellerde isler buluyorlardi ama american eagle inda dedigi gibi bir is bulma kurumu bile mevcut olan bir yerde is ararsan her turlu ikinci isi bulursun.
    Somethings never changes..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)