Nedenini soyle aciklayayim; ben mount olympusta calisiyordum cok calismak istemeyen biri olsan dahi minimum 60-65 saat calisiyordun haftada fakat wildernessdaki arkadaslarin aldiklari maksimum haftalik saat ise 30-40 saat arasindaydi. Turklere hakaretmis falan herhangi bir seye tanik olmadim oldugunuda dusunmuyorum. Wildernessdaki sorun muhtemelen bu sene fazla isci alimindan kaynakli oldu cunku bir ilerleyen donemde bir arkadasla konustugumda(Amerikali yaz doneminde Wildernessda calismis ekimde benim calistigim yere geldi) donem basinda kendilerine 60-65 saat vermeyi planladiklarini fakat sonra schedule i duzenlemekte zorluk cektilerini ve mecburen 30-40 saatlerini dustugunu soylemisler.
Housekeeperlik yapmak istiyorsan bildigimi soyleyeyim.Mount olympusun oteli hotel romeda calisanlar vardi.Overtime ucreti oldugundan ellerinden geldigince 40 saati gecirmiyorlardi 45 en yogun donemde bile 40 saati cok zor gectikleri oldu. Zaman zaman baska otellerde isler buluyorlardi ama american eagle inda dedigi gibi bir is bulma kurumu bile mevcut olan bir yerde is ararsan her turlu ikinci isi bulursun.
Somethings never changes..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks