bilgi alabiliyorsanda ne mutlu sana ... bu arada benden bir yil once baslamissin calismaya.ilkokul ikideyken kendi isimin patronuydumsu satiyordumm. o is kendi isim oldugu icin saymamistim... hatirliyorumda yapmadigim is kalmamis
![]()
Peki.
virginiaya gittim,hala virginiadayim
Peki.
Azuhazu canin sikilmis millete cosmussunbende yazin hic calismadim universiteden once simdide calisiuyorum para alamiyorum.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
Vallaha Azuhazu iyi döktürmüş...Ama haklı gerçekten Türkiyede zorluk çekmemiş,iş deneyimi olmayanlar gitmesin bencede...Eee 20 sene veya ne biliyim 22 sene yat sen sonra git ABD de çalışcamolur mu olmaz... Adam şurdan kalk şuraya otur dese problem yaşadım, çalıştığım işi beğenmedim, bana amelilik yaptırdılar gibi sorunlar çıkarabilirler. Şu anda çalıştığım şirketde aynısını söylüyor Türkiye de iş deneyimi olmayanın kaydını alma diyorlar. Demek ki bi bildikleri varmış...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
[QUOTE]-------------
Gittiği Eyalet:
Bilmiyorum,bildigim tek sey hicbirseyi bilmedigimdir...
-------------
Gideceği Eyalet:
Eyalete Gitmiyorum
-------------
Çalışacağı Şirket:
Ben sirketle calismiyorum,Sirket benimle calisiyor.
-------------
Vize Durumunuz:
Vizeyle işim yok
-------------
Hava Yolu Şirketi:
Kombine/[QUOTE]
hahaha
eyalete gitmiyorsun bildigin tek sey hicbirsey bilmedigin ha...
o lafa vallahi giccik oluyorum hicbir anlami olmayan bir soz millet sirf entel gozukmek icin o uyduruk sozu soyluyor o sozu soyler ardindan bir konu acilsin hemen ahkam kesmeye basloarlar.
parayi alamamanin nedenini buldum bendaha once calismadigindan olsa gerek, isine isinamamissin sen.Benim babamda zengin olsa bende calismazdim
kimsenin daha once calisip calismamasina birsey demiyorum ben.orasi onlara kalmis birsey.adam hastadir calisamamaz,parasi ardir calismaz,ailesi gondermez calismaya vesaire. ama demek istedigim onca sene calismayipta amerikaya gelince birisi, sunu al surdan obur tarafa koy dediginde cok zoruna gidecek eminim yani.bu tek amerika icin degil.ilerde de boyle olacak.
[QUOTE=DEXTRO;89466][QUOTE]-------------
Gittiği Eyalet:
Bilmiyorum,bildigim tek sey hicbirseyi bilmedigimdir...
-------------
Gideceği Eyalet:
Eyalete Gitmiyorum
-------------
Çalışacağı Şirket:
Ben sirketle calismiyorum,Sirket benimle calisiyor.
-------------
Vize Durumunuz:
Vizeyle işim yok
-------------
Hava Yolu Şirketi:
Kombine/
hahaha
eyalete gitmiyorsun bildigin tek sey hicbirsey bilmedigin ha...
o lafa vallahi giccik oluyorum hicbir anlami olmayan bir soz millet sirf entel gozukmek icin o uyduruk sozu soyluyor o sozu soyler ardindan bir konu acilsin hemen ahkam kesmeye basloarlar.![]()
![]()
Virginia bir eyalet degil sorun orda zaten.bildigin bir dag gibi birsey.herkezin arabasi var ve bende araba olmayinca gozume kotu gozukuyor.Eyalet dedigin seyin otobusleri olur.bizimkinde yok... o sozde entel dantel olayim diye yazmadim.o an aklima o geldi o kadar.daha hic bir eyalete de gezmeye gitmis degilim.birazda onun acisi var
![]()
Tesk ederim ,hakli oldugumu biliyorum.Bozuk saat bile gunde iki kere zamani dogru gosterir
+ repler nerde hani![]()
![]()
Peki.
selam herkez ben ve arkadaşım new jersey chester yolcusuyuz.. alstede farms diye bir iş veren var bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz şimdidden teşekürler..
ben de dusunuyorm.İsimide sectim.WI da fabrikada calisacam..
babam zengin sayilir ama annem ve babam 5 sene ayriydi ve cok zor gunler cektik.
bu ilk calismam degil 5 senedir kesintili olsada calisiyorum vallahi amerikada ne kadar calistiysam aldim almadigim 1 dolar yok...
senin ne cektigini anliyorum arabasizlik ve kucuk sehirde new yorka gitsen bu sikintilari unutursun.
selam herkez ben ve arkadaşım new jersey chester yolcusuyuz.. alstede farms diye bir iş veren var bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz şimdidden teşekürler..
chestere giden yokmu hiç yaaaaa nj
sabret, cikar birileri mutlaka.amerikada nereye gidersen bir Turk mutlaka cikar karsina.belki sana yakin biryere gidecekler bu siteyi kesfetmemis olabilirler ...
Peki.
kardes chester. alstede farms işi veren kişi. bir bilgin olursa bana dönermisin...
donemem, hatirlayamam, unuturum, bircok neden sayabilirim sana
Peki.
arkadaslar 2010 icin basvurdum.yalniz gidiyorum gecen senede katilmistim wat avarsa tek giden arkadaslar bana katilabilirler. ankaradan ozellikle varsa bu sekilde arkadas mesaj atabilir..
arkdaşlar NY Queensbury i bilen varmı six flags düşÃ¼nüyorm..konaklama ulaşım nasıldır
Herkese selam! Bu yaz ilk defa wat yapcam. Six flags great escape gitmeyi düşÃ¼nüyürum. 31 ocakta fuara gitcem. Daha önce giden arkadaşlardan hangi işlerde çalışmayı tavsiye etceksiniz? İngilizceyi geliştirmek, Usa gezmek arkadaş edinmek vs bunların yanında biraz para kazanmak hiç fena olmazdı dolayısıyla six flags uygun bir tercih mi? Gideceğim yerde 2. iş durumu ne? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olurdu
Konu rusta tarafından (23-01-2010 Saat 06:41 PM ) değiştirilmiştir.
Six flags great escape ile ilgili 30 sayfalik paylasim varken buraya yazmak biraz mantiksiz olmus. Lutfen eglence parklari kategorisini inceleyin yada arama butonunu kullanin.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
2010'da wat düşünen arkadaşlara her konuda severek yardımcı olabilirim.
Benimde işim belli oldu Philadelphia 'ya gidiyorum Mc Donald's ta çalışıcam ,umarım güzel geçer :/
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks