Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Araba Alirken Dikkat Edilecek Hususlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı hakanerdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eh, devlet fahiş vergiler koymadığı zaman, ülkeye hammaddeyi dışarıdan ucuz soktuğun zaman veya topraklarında varsa, sanayileşmişsen, birde KENDİN ÜRETİYORSAN ucuza kalite kaçınılmaz.

Burada 40.000 TL ye alınan bir aracın neredeyse 20 bin TL si vergi

Burada para eden şey (sanayi için konuşuyorum) emek değil, mal. Mal ucuz olacak, emek para edecek ki refah olsun... ABD'de emek pahalıdır... Medeniyetin kaynağıda budur.
    ya mudur sana bi sorum daha olucak araba herhalde sokakta park edilmis civatalarda hafif pas var ama araba saglam hani kaputu acinca o manzarayi gormek canimi sikiyo biraz ayni modelin ayni yilndaki arabya bakiyom garajda muhafaza edileni tertemiz arada bu kadar fark oldugunu bilmiyodum sahsen ..............neyse bu pas olayini nasil yapicaz bi arakadasa sordum dedi sprey var al onu pasli yerlere sur daha fazla curumesin sen ne onerirsin ................

cokta muhim deil aciksai beim araba 2000 ,model artik 10 yil olmus biraz pas olmasi normal ama iste oda olmasin istiyom sagol

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı richard99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya mudur sana bi sorum daha olucak araba herhalde sokakta park edilmis civatalarda hafif pas var ama araba saglam hani kaputu acinca o manzarayi gormek canimi sikiyo biraz ayni modelin ayni yilndaki arabya bakiyom garajda muhafaza edileni tertemiz arada bu kadar fark oldugunu bilmiyodum sahsen ..............neyse bu pas olayini nasil yapicaz bi arakadasa sordum dedi sprey var al onu pasli yerlere sur daha fazla curumesin sen ne onerirsin ................

cokta muhim deil aciksai beim araba 2000 ,model artik 10 yil olmus biraz pas olmasi normal ama iste oda olmasin istiyom sagol

Pasın tam nerelerde olduğunu görsem tam olarak ne yapacağını söylerim. Ama anlattığından yola çıkarak kaputun altında, çerçeve kısımlarındaki civataları diyorsun sanırım. Tahlliye oluklarının etrafındaki yerlerde ıslanma olduğundan pas yapar.

Aslında en temizi bir gününü ayırıp ilgilenmek. Arkadaşının dediği pas sökücü sprey doğrudur. Ama daha fazla paslanmasını önlemez. Paslı bölgeyi önce zımparalayıp pasdan arındırıp astar atıp boyayacaksın ki daha pas olmasın. Tabi civatalar için çok extrem bir uygulama. Fazla takılma derim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)