, hms host great lake travel plaza

howard johnson ın resepsiyonuna gidip muffin muz ve kahvede oluşan kahvaltımı yaptım bu muffinler ve kahve sınırsız ve bedavaydı ama 2 tanesi insanı doyurmaya yetiyodu.kahve bölümünde 5 çeşit şeker böyle küçük paketlerde kahverengi beyaz toz halinde küp halinde ve pudra şekeri halinde şekerler ve yine küçük paketlerde kremalar vardı.aslında o sıvı şeklindeki kremalardan burdada olsa türkiyede hoş olurdu amerikadan özlediğim şeylerden biride odur.6:30 servis şöförümüz jerry bizi almaya geldi ekvatorlular romenler bulgarlar ve biz türkler 10 kişi servise bindik jerry 40 yaşlarında komik bi adamdı yodaki araçlarla konuşuyo eliyle bazuka yapıp onlara ateşediyodu bir yandanda bizimle konuşuyodu.20 dk sonra great lake travel plazaya oryanyasyona girdik.great lake towpath in karşısıda arada otoban var yürüyerek otobandan karşıya geçmek yasak normalde 5 dk kalık mesafe dolanarak 15 dk sürüyor.great lake towpathin aynısı yapı olarak ve dikkatimi çektiki ny ka giderken otobüsün durduğu travel plaza lard hememn hemen aynı mimariye sahip.great lake d bizi oarnın müdürü karşıladıben ve yeni gelen 2 romen sabina ve mirellayı alıp bi odaya götürdü ve orada yaklaşık 1 saat formlar okuduk imzaladık iş güvenliğiyle ilgili cd izledik.müdür bize ne zaman işi bırakacağımız sordu ben 17 eylül demiştim.bize eğer sölediğimiz tarihten önce ayrılmazsak ekstra 200 dolar ödeyeceklerini söledi ne yazıkki ben o parayı alacak kadar uzun duramadım.saat 11 e gelmişti sabina mirella ve ben tekrar jerrynin minübüsüyle otele döndük. otelde kimse yoktu herkes işteydi biz de yarın 8 saatlik ilk iş günümğze başlayacaktık.o günün geri kalanı tv izlemek ve uyumakla geçti eee yarın için biraz enerji depolamak gerekliydi.
devamı yakında...