Work and Travel
Toplam 148 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaşlar nyc de times meydanında fotoğrafçılık işi buldum 7$+komisyon diye geçiyor.overtime da görünüyor.günlük harcamalar+konaklama diğer masrafları çıkarınca da elimde iyi bi para kalıyor görünüşe göre ama nyc de günlük yeme içme harcaması ortalama ne kadardır?brooklyn'de 125$/week odalar var iyimidir?

inşaat mühendisliğinde okuyorum ve gökdelenler,yüksek binalar her zaman hoşuma gitmiştir.burdaki yazıları okumadan önce kafama koymuştum ancak şimdi biraz şÃ¼pheye düştüm.tek başıma gidiyorum ve suç oranı beni düşÃ¼ndürdü.

görüşlerinizi bekliyorum

sin bu iş ne oldu? gitmekten vaz mı gectın? gectıysen neden? cunku boyle bır ısle bende arkadasımla ny'a gıtmeyı planlıyorduk. adamlarla ıntervıew ayarlanacak. newyork newyork diye yanarken( nedendir bilinmez) yazılanları okuduktan sonra tam anlamıyla ürktüm bu konuda benı aydınlatırsan sevınırım.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı karainci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sin bu iş ne oldu? gitmekten vaz mı gectın? gectıysen neden? cunku boyle bır ısle bende arkadasımla ny'a gıtmeyı planlıyorduk. adamlarla ıntervıew ayarlanacak. newyork newyork diye yanarken( nedendir bilinmez) yazılanları okuduktan sonra tam anlamıyla ürktüm bu konuda benı aydınlatırsan sevınırım.
    New york en guzel yerlerden biri ama pahali diye herkes dert yaniyor. Hatta ucakta gelirken yanimda amerikaliyla muhabbet ediyorduk `-NY amerikalilar icin bile pahali` demisti. Ama 7$+komisyon fotograf isi bence super. Normalden daha az kazanacak olsamda sonucta yorucu bi isiniz olmayacak. Fotograf cekeceksiniz. Ama sabit bi noktada beklemeniz gerekecekse ( empire states gibi) bi sure sonra sikici olabilir.

Yemek olarak
    -Halal food'cular var. Ogle yemegi olarak 5$ a plastik kaplarda pilavli tavuk, et falan yiyebilirsiniz. Superotesi doyurucu ve tavuklarin tadi superotesi. ( Domuz eti kullanilmiyor, zaten musluman hepsi)

-Mc. burgerda fiyatlar her yerde yaklasikdir herhalde. 6-7$ di menuler yanlis hatirlamiyorsam

-Manhattan'da turk restorantlari var. pilavli tavuk sis/adana vb. et urunleri yaklasik 10$ di. (TImesda dervis var turk lokantasi orasi pahali)

-Normal restorantlar her yerde oldugu gibi pahali min 20$ i gozden cikartmak gerek.

-Times in yakinlarinda pizzaci var. Dilimi 2$-2.5$ olmasi lazim. 2 dlimle cok rahat doyuyorsunuz. Ayrica ny nin en unlu pizzacilarindandir. baskanlar, insanlar israilden falan mektup yollamis-cok guzeldi pizza sagolun falan- diye adini unuttum istiyorsaniz google mapsden bakinca yazarim

-Kahvalti olarak evde yapmayacaksaniz donut kahve alabilirsiniz. 6 tane donut 3$ di yanlis hatirlamiyorsam. 1$dan da 2 kahve alirsininiz 2 kisi yersiniz.

-Aksam yemegininde yukardakilerden faydalanabilirsin veya evine dondurulmus tavuk pizza falan alip daha ucuza yiyebilirsin.

-Metro veya otobusu kullanacaksan tek binis 2.25$. Aylik metrocard 81$ veya 89$ di.

-Metrolar hizli ama kirli, otobusler yavas ama superotesi. Buzdolabi gibi Bazen kulakligi takiyordum bastan sona kadar gidiyordum

Bu bilgiler isine yarar belki

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)