best western sanirim bikac kez gecmistim onunden tabi bikac tane var virginiada.biri sahilde digeri williamsburg taraflarina giderkendi..hangisinde calisacagin belliyse biseyler soleyebilirm cnku sahil tarafiyla diger taraflar cogu bakimdan farkli
best western sanirim bikac kez gecmistim onunden tabi bikac tane var virginiada.biri sahilde digeri williamsburg taraflarina giderkendi..hangisinde calisacagin belliyse biseyler soleyebilirm cnku sahil tarafiyla diger taraflar cogu bakimdan farkli
merhaba bende 21 mayısta best western oceanfront a gidiorum merak ediyorum iş olanagı bıze sunuldugu gıbı mı olacak kalacak yer falan
Merhaba arkadslar busch gardensta çalışıyorum eğer bilet ihtiyacınız varsa bilet tedarik edebilirim size ucuz olarak.ihtiyacı olan arkaslar bna öz elden mesaj atıp mail adresini yada telini birakirsa ben ulaşırım.
Arkadaşlar foruma daha yeni kayıt oldum ve bu ilk mesajım herkese merhaba diyerek başlayayım.Yaklaşık bir aydır Wat için araştırma yaptım şirketim az çok belli oldu.Giden arkadaşların tavsiyesiyle Virginia Beache gitmeyi düşÃ¼nüyorum ama genel olarak saatlik ücretler daha düşÃ¼k ve daha bu ilk wat deneyimim olacağı için büyük bir özgüvenle çıkıp 2. iş arayabileceğimdende emin değilim.Benim gibi ilk seferi olan acemi Watçılara önerebileceğiniz yerler,öneriler varsa dinlemeye açığım.
beachte ikinci is bulabilirsin, yanyana bussuru otel ve restaurant felan var, olmadi soguk su satarsin ve emin ol otelden daha cok para kirarsin. bir dolarcikcida ( Dollar Tree) alti su bir dolar arti tax. sen sulari ikiser dolardan satsan ew bile alirsin kendinekucucuk barda kucuk suya dort dolar vermistim.bir kiza ismarlamistim.dort dolar oldugunu ogrendikten sonra suyun yarisini ben icmistim
bu su fikri amerikada okul bitirmis bir hocamin fikriydi bana.tabi bu dediklerimle gaza gelerek yarin gidip sirkete kaydolma v. beach icin.
![]()
Peki.
is bulmak amerikadayken kolay.Kolay derken de tamamen kolay anlaminda degil.sadece karsilastirdigimizda yani.Turkiyeden self is bulmak cok daha zor amerikadayken is bulma oranina gore.adam seni gormemis etmemis, arada hicbir baglanti yok seni amerikaya davet edicek.biraz imkansiz gibime geliyor, basarirsan ne ala... ama daha once arkadaslarinin gitti yerler olur, netten felan buldugun biryer olur gerekli kisilerle konusursun olabilir bu...arkadaslarinin araciligiyla onlarin eski gittikleri yere gidebilirsin... bu sitede "wats" nickli bir bayan vardi , o da self is ariyordu .... onla konus istersen gerci kelin merhemi olsa .... ama ilk defa gideceksen tanidik felan yoksa, garanti birsey yoksa ortada gitme oyle kendin is bularak... kotu seyler yasayabilirsin.zati yasadiktan sonra on bin dolar para verip yine gitsen yine yasarsin sans yani biraz...wat esittir sans...
Peki.
ocean city ,virginia derken sonunda virginia beach de mc donals a girdim .iş sözleşmem beni bekliyor imzalamam için
başka gidecek olan var mı arkadşlar v.beach?
Hayırlı olsun...Mc donalds konusunda soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım...
merak etme beachin yarisi turk oluyor yazin, hic turk ozlemi cekmeyeceksin
Peki.
Dükkanlardan yükselen İbrahim Tatlıses şarkıları eşliğinde bir yaz geçecek![]()
virginiadayim su anda. turklerin cogunlukta gittigi bir yer.abartmak gerekirse, istanbulda ne kadar yabanci varsa. beachte de o kadar oranin yerlisi var.diger bir sey. keske mcdonalds isi secmeseydin...
Peki.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
neden mc donals işi seçmeseydim????
zaten bana gidecekmişim gibi gelmiyorbirşeyler yapıyorum uğraşıyorum ama başkası için yapıyormusum gibi:S birde diyorsunuz bana dükkanlardan ibrahim tatlısesin sesi ni duycaksın
![]()
![]()
Ben Destin-FL MC de çalıştım...bir şikayetim yoktu pek...işini iyi yaparsan over time' a beni bırakırlardı daha cok...zaten iş kolay...2 haftada öğrenirsin....yemekler bedavaya gelir...biraz yorucudur ama para biriktirebilirisn over time da....eğer over time olmazsa 2. iş bulmanı öneririm...haftalık 32-40 saat çalışma süren var...yanii mc e girip over time çalışmadığın sürece, şirkete ödediğin parayı ve ucak paranı çıkarırsın ancak birde elinde 1500-2000 dolar arası bir paran olur...aylık aşağı yukarı ev kirası ve diğer harcamaları çıkarırsan, sana kalan para 200-400 dolar arasında değişyor...
bu bilgiler sadece genelleme ve bilgi amaçlı verilmiştir...tüm eyaletlerde ve tüm mc lerde durum boyledir diyemem tabiki..
Virginia el degmemis topraklar anlamina geliyor.Amerikanin ilk yerlesim yerlerinden birisi oldugu icin.su anda hava 16F heryer kar.kac senedir bu kadar soguk ve kar olmamis.sansimdan olsa gerekotel ewe bile gondermedi bir aksam oncesi.yarin gelemezsin ise dedi ve 250 dolarlik suit odasinin anahtarini bana verdi... hahaha ama yazin cok sicak oluyor.Virginia ya gelecekler dikkat...
Peki.
Virginia Beach'teki Motor World'de daha önce çalışmış olan ya da hakkında bilgi sahibi olan var mı?
bnde bu yaz virginia motor world de çalıscam inş.
slm arkadaslar bende bu yaz virginia beache gdicem ve detaylı arastırma yapıyorum. Courtyard Mariotte de housekeeper işi 8.25 saatlık +tip inş. iyi olur. ama benmde merak ettiğim kalacak yer olayı ... şimdi benim ucagım 13 hazıranda new yorka inicek ..11 saat minimum ucak yolculugundan sonra chinese bus varmıs sanırım 35 dolara virginiaya gelıomus 8 saatte fln..toplamda 20 saat yolculuktan sonra ben otobusten ınınce napıcam =)) biri yardımcı olursa sevnrm ..=)
chinese bus ı kullanman için arkadasım newyorka iniş saatin onemli. chinese bus günde bir sefer yapıo.o da aksam ustu 5 te kalkıo otobüs.ucuz oldugu için ondecen yer ayırtman gerekir.
iş güzelmiş saatlik ücreti de gayet iyi. biletini newyorktan norfolk a alırsan daha iyi olur. otobus kesinlikle tavsiye etmiyorum bilmeyen biri için cok zor özellikle. jfk dan metrolar var heryere ama yine de olumsuzlukları daha cok. koltuk numarası diye bişey yok millet rastgele biniyo otobuse ve aktarmalarda bavulları tek tek kendin tasıyosun sonraki otobuse. otobuslerde konfordan eser yok. hatırladım ve ruhum daraldı. ama virginia beach cok guzeldir. eminim harika bir yaz tatili yaşayacaksın. şimdiden iyi eğlenceler.
I made a promise never to settle...
benımde arastırdıgım kadarıyla vırgınıa gercekten cok hos bır sehırmıs..rus potansıyelıde duydugum kadarıyla bıraz fazlaymıs..e artık gerısınıde sız dusunun dostlar..
ayrıntı ıcın tesekkurler Starfire ztn bnm ucak saat 5.05 iniş olarak gözukuo ama 6-7 arası ınse ztn bagaj alma fln bnm ona yetsmem ımkansız gıbı bısı =) ama diger taraftanda ny-va arası ucaklar 123 dolardan baslıyor yanı baya fark war arada napacagımızı sasırdık..baska bı ulasım yolu deneyemezmıyız? otostop fln =p
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks