Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Lifeguard

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

bir cok work and travel sırketı lifeguardlık sertifikasını turkıyede verebiliyor sertifika zaten tssf den cıkmıyor red cross sertifikası dolayısıyla burdan alabılırsınız sertıfıkayı

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı amerikan eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir cok work and travel sırketı lifeguardlık sertifikasını turkıyede verebiliyor sertifika zaten tssf den cıkmıyor red cross sertifikası dolayısıyla burdan alabılırsınız sertıfıkayı

biraz araştırdım sadece belge almaya hak kazanılıyormuş,abd de hiçbir test yapmadan deneme yapmadan bu belgeyi TR de veriyorlar yani :S

bu sanırım bir suç teşkil edebilir...türkiyede red cross belgesi verme olayı..ben bi federasyonuma danışayım..

çünkü türk ticaret kanuna göre diye bir madde ile bir hüküm vardı hatırladıgım kadarıyla..

türkiyede sadece seçme yapabilirler gibi geliyor,sen seçildin sen gelebilirsin gibi bir mulakat..burada belge verilmesi ilginç! !!
    Konu volkanaksu tarafından (22-01-2010 Saat 09:31 PM ) değiştirilmiştir.
    Wat

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı volkanaksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz araştırdım sadece belge almaya hak kazanılıyormuş,abd de hiçbir test yapmadan deneme yapmadan bu belgeyi TR de veriyorlar yani :S

bu sanırım bir suç teşkil edebilir...türkiyede red cross belgesi verme olayı..ben bi federasyonuma danışayım..

çünkü türk ticaret kanuna göre diye bir madde ile bir hüküm vardı hatırladıgım kadarıyla..

türkiyede sadece seçme yapabilirler gibi geliyor,sen seçildin sen gelebilirsin gibi bir mulakat..burada belge verilmesi ilginç! !!

lifeguard ve cpr sertifikalarını nerden temin ediliyor? yüzme iyi biliyorum ama sınavlarında nelere tabi tutuyorlar? çalışmayı düşündüğüm şirket bu sertfikaları istiyor da.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)