Geri döndüm ve bu önemli konuya ilk olarak yazmak istedim.Kesinlikle katılıyorum çok gerekli bir uygulama.Bundan önceki senelerde buralarda doğru bilgiyi ulaştırabilmek için ne kadar uğraştığımızı ve çabaladığımızı hatırlıyorumda gerçekten sayfalar boyunca yazsakta ortada dolaşan o kadar bilgi kirliliği varki.Bunu temizleyebilmek için,deneyimli bir kadro oluşturmalı Turkishwat.Danışman kadrosu veya tanımı ne olursa olsun.
Aynı zamanda danışmanlık şirketlerinin de yani bu işi parayla yapanların size bilgi vermek konusunda ne kadar psikolojinizi bozucu ve çoğu zamanda yetersiz olduklarını,aynı zamanda her zaman ulaşamıyo olmanız.Böylesine bir ortamda net kesin ve güvenilir bilgiye ulaşmak için bence çok doğru bir uygulama olur diyorum.Wat öğrencilerinin kafasına takılan bir sorunun o an hemen veya en yakın zamanda çözüme ihtiyacı olduğunu,gece uyuyamamasına sebep olan sabah olsada danışmana sorsam tarzı düşÃ¼ncelerin ne kadar rahatsız edici olduğunu en çok bunları daha önce yaşayanlar bilir