parayi alamamanin nedenini buldum bendaha once calismadigindan olsa gerek, isine isinamamissin sen.Benim babamda zengin olsa bende calismazdim
kimsenin daha once calisip calismamasina birsey demiyorum ben.orasi onlara kalmis birsey.adam hastadir calisamamaz,parasi ardir calismaz,ailesi gondermez calismaya vesaire. ama demek istedigim onca sene calismayipta amerikaya gelince birisi, sunu al surdan obur tarafa koy dediginde cok zoruna gidecek eminim yani.bu tek amerika icin degil.ilerde de boyle olacak.
[QUOTE=DEXTRO;89466][QUOTE]-------------
Gittiği Eyalet:
Bilmiyorum,bildigim tek sey hicbirseyi bilmedigimdir...
-------------
Gideceği Eyalet:
Eyalete Gitmiyorum
-------------
Çalışacağı Şirket:
Ben sirketle calismiyorum,Sirket benimle calisiyor.
-------------
Vize Durumunuz:
Vizeyle işim yok
-------------
Hava Yolu Şirketi:
Kombine/
hahaha
eyalete gitmiyorsun bildigin tek sey hicbirsey bilmedigin ha...
o lafa vallahi giccik oluyorum hicbir anlami olmayan bir soz millet sirf entel gozukmek icin o uyduruk sozu soyluyor o sozu soyler ardindan bir konu acilsin hemen ahkam kesmeye basloarlar.![]()
![]()
Virginia bir eyalet degil sorun orda zaten.bildigin bir dag gibi birsey.herkezin arabasi var ve bende araba olmayinca gozume kotu gozukuyor.Eyalet dedigin seyin otobusleri olur.bizimkinde yok... o sozde entel dantel olayim diye yazmadim.o an aklima o geldi o kadar.daha hic bir eyalete de gezmeye gitmis degilim.birazda onun acisi var
![]()
Tesk ederim ,hakli oldugumu biliyorum.Bozuk saat bile gunde iki kere zamani dogru gosterir
+ repler nerde hani![]()
![]()
Bookmarks