Alıntı eryz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar foruma daha yeni kayıt oldum ve bu ilk mesajım herkese merhaba diyerek başlayayım.Yaklaşık bir aydır Wat için araştırma yaptım şirketim az çok belli oldu.Giden arkadaşların tavsiyesiyle Virginia Beache gitmeyi düşünüyorum ama genel olarak saatlik ücretler daha düşük ve daha bu ilk wat deneyimim olacağı için büyük bir özgüvenle çıkıp 2. iş arayabileceğimdende emin değilim.Benim gibi ilk seferi olan acemi Watçılara önerebileceğiniz yerler,öneriler varsa dinlemeye açığım.

beachte ikinci is bulabilirsin, yanyana bussuru otel ve restaurant felan var, olmadi soguk su satarsin ve emin ol otelden daha cok para kirarsin. bir dolarcikcida ( Dollar Tree) alti su bir dolar arti tax. sen sulari ikiser dolardan satsan ew bile alirsin kendine kucucuk barda kucuk suya dort dolar vermistim.bir kiza ismarlamistim.dort dolar oldugunu ogrendikten sonra suyun yarisini ben icmistim bu su fikri amerikada okul bitirmis bir hocamin fikriydi bana.tabi bu dediklerimle gaza gelerek yarin gidip sirkete kaydolma v. beach icin.