bende arabayı yeni aldıgım zmanlarda bi polis tarafından durdurulmustum gece saat 2 civarıydı bi arkadası eve birakmak icin ciktim arkadasın evde 500 m ileride,neyse cıktık gidiyoruz baktım bi araba yapıstı arkama tabi ben orada hız limitlerine birbirine uyuyorum hızlanmadım limitte devam ettim sonra arkadasın evine geldigimizden dolayı sinyal verip saga donuyordumki sinyali verir vermez srenler yanmaya basladı tabi ben donup park ettim.buraya kadar hersey ok fakat ben arabayı 3 hafta once almısım arabada insurance yok arka stoplar bozuk,bende de sadece Tr ehliyeti var onlada ancak bir ay kullanabiliyorsun daha uzun sure kullanmak icin usa ehliyeti lazım neyse adam geldi arka stoplar bozuk dedi bende hemen bilmemezlige verdim hadi ya yeni aldık falan haberimiz yoktu,sonra evrakları ıstedi bende pasaportla benim ehliyeti verip dedim insurance yok su anda da yeni aldım falan,tabi eger cezayı yersek saglam ceza olacagını biliyoruz.benim arkadasın agzı biraz laf yapıyodu once memurdan izin istedi inmek icin daha sonra iste ogrenciyiz yeni aldık falan iste sole bole sonra memur gelipbana dediki simdi iki secenek var ya sana birincicisi insurance icin ikincisi taillight ve ucuncusude ehliyet icin 3 tane ticket yazabilirim,ikinci bi secenekte arabayı eve goturup bırak ve insurance alana kadar kullanma taillight tamir ettir ve usa ehliyetine basvur neyse bende tabi hemen ikinci yolu sectım.anlayacagınız ticket falan almadım sanslı gunumdeydım sanırım bu olaydan sonra ertesi gun taillightı yaptım 2 gun sonrada insurance aldım ama ehliyete hıc basvurmadım.bu alaydan sonra 4 gun boyunca 2500 km yol yaptıgım bi trip e cıktım bi allahın kuluda durdurmadı gece gunduz de surdum bu ilk ve son polisle karsılasımdı...