ya korkmayın bu kadar
salak ayağına yatın inglizce bilseniz de bilmeyin!
i am sorry i didnt know anything about limit, i am student. demeniz yeterlidir
ya korkmayın bu kadar
salak ayağına yatın inglizce bilseniz de bilmeyin!
i am sorry i didnt know anything about limit, i am student. demeniz yeterlidir
araba cok hasarli bile olsa,sigorta karsilamiyormu hepsini???...gerci bazilari tam kasko sigorta yapmiyor.maliyeti dusurmek icin ufak tefek seylere kasko yapiyorlar
tabelayi okuyacak kadar aptalsan ne isin var burda diyecek akilli bir polis cikmazsa karsina, bu numarayi belki yutturabilirsin
Bugun otelde arabayla odalarda geziniyor birseyler birakiyordum, otel resort otel...arkamdan bir polis jeepi ve bir mudur geldi arabasiyla.dedim ne oluyoraynen filmlerdeki gibi...polisin yaninda , mudur sordu, bu binaya girdinmi hic dedi. hatirlamiyorum dedim.sonra bir musteri bir odadan cikti geldi. mudur musteriye sordu bu mu dedi, beni gosterdi
bilmiyorum olabilir dedi.Bu otel calisani merak etmeyin dedi.musteri bunu soylerken de bir adim geriye cekildi boyle tirstimi ne yapti, saldiracagimi felan sandi sanirim ona : D.hala anlamis degildim olayi.sonra sordum polise ne oluyor ? dedi, seni hirsiz sanmislar binalarda odalari felan gezdigin icin dedi, nametagini ve armayida gorememisler elbisendeki dedi
cok tirsmistim.tutuklaniyordum az kaldi bugun
musteride newyorkluymus.Newyorkta cok hirsizlik kapkac vs, oldugu icin hemen polisi ariyorlarmis en ufak seyde....Allah amerikada kimseyi polisin ve doktorun eline dusurmesin....
Peki.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks