Work and Travel
Toplam 75 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Polis Durdurursa ne yapacaksınız?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya korkmayın bu kadar
    salak ayağına yatın inglizce bilseniz de bilmeyin!
    i am sorry i didnt know anything about limit, i am student. demeniz yeterlidir

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polisler iyi güzel de kurala uyarsan. Ama nedense Abd liler polislerden bıkmısO yüzden giden arkadaslar polislere karsı gayet kibar olursa onların yararına Ayrıca Sir/Mam degil de Officer diye hitap edilmesi gerekiyor diye duymustum.
    Son olarak cok kötü bir vaka olmasa da benim de polisle bir muhattabım oldu bu sene. Los Angelesta Hollywood bulvarında kalacagım oteli ararken kırmızı ısıkta arkadan arabama carptılar, saolsun süzme Amerikalı gencin biri. Hatta sadece bana degil 4 arac birden zincirleme girdi birbirine. Olayın sokuyla ve yorgunlukla aractan cıktım ve basladım önce Türkce sonra biraz İngilizce carpan arkadasa sevgi sözcüklerini iletmeye Neyse Ambulans, Polis vs geldi trafik sıkıstı falan derken baslasık insurance belgeleri doldurmaya polisle. Aracın kiralık oldugunu ve turist oldugumu belirttim ve sürücü belgemi istedi. Verdim ve numarasını aramya basladı, ama tabi bulamıyor Gösterdim tabi sonra, kazaya sebep olan ve karısanlarla ilgili sigorta ve kaza formu doldurdu kartını verdi ve hadi gidin dedi sonra. Araba sigortalı oldugu ve hasar ufak cizik ve göcükten ibaret oldugu icin biraz rahattım ama eger biraz büyük bir sey olsaydı o zaman hapı yutmustum tabi. Ama gelen polisler kibar davrandı ve yardımcı oldu tabi saolsunlar, bir de onlara laf anlatmadık bir sürü.
    araba cok hasarli bile olsa,sigorta karsilamiyormu hepsini???...gerci bazilari tam kasko sigorta yapmiyor.maliyeti dusurmek icin ufak tefek seylere kasko yapiyorlar

Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya korkmayın bu kadar
    salak ayağına yatın inglizce bilseniz de bilmeyin!
    i am sorry i didnt know anything about limit, i am student. demeniz yeterlidir
    tabelayi okuyacak kadar aptalsan ne isin var burda diyecek akilli bir polis cikmazsa karsina, bu numarayi belki yutturabilirsin

Bugun otelde arabayla odalarda geziniyor birseyler birakiyordum, otel resort otel...arkamdan bir polis jeepi ve bir mudur geldi arabasiyla.dedim ne oluyor aynen filmlerdeki gibi...polisin yaninda , mudur sordu, bu binaya girdinmi hic dedi. hatirlamiyorum dedim.sonra bir musteri bir odadan cikti geldi. mudur musteriye sordu bu mu dedi, beni gosterdi bilmiyorum olabilir dedi.Bu otel calisani merak etmeyin dedi.musteri bunu soylerken de bir adim geriye cekildi boyle tirstimi ne yapti, saldiracagimi felan sandi sanirim ona : D.hala anlamis degildim olayi.sonra sordum polise ne oluyor ? dedi, seni hirsiz sanmislar binalarda odalari felan gezdigin icin dedi, nametagini ve armayida gorememisler elbisendeki dedi cok tirsmistim.tutuklaniyordum az kaldi bugun musteride newyorkluymus.Newyorkta cok hirsizlik kapkac vs, oldugu icin hemen polisi ariyorlarmis en ufak seyde....Allah amerikada kimseyi polisin ve doktorun eline dusurmesin....
    Peki.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)

Bookmarks