Work and Travel
Toplam 62 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bu sefer Schengen hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saol focus

bişey sorcam size bilen cevap versin:

ben vizeyi 10 günlük tek girişli aldım.vizenin süresi 20 0cakta başlıyor ve 30 ocak ta bitiyor.bileti daha almadım.Dönüş uçağı ise Berlin'den istanbul'a 31 Ocak sabah 2:50 de... vizenin süresini saat farkıyla da olsa aşmış oluyorum..bu durumda havalanında bir sorun yaşarmıyım??
    saat farkıylada olsa 31 ocak olarak çıktı damgası basılcak pasaport sayfasına. çıkarken sorun olcağını sanmıyorumda birdahaki vize başvurunda karşına çıkabilir 1 gün gecikme, onuda uçağın rötar yaptığıyla açıklayabilirsin sanırım, sen genede biletini sakla, ne olur ne olmaz.

bende pasaportumu bugün aldım, 1 senelik başvuruya 2.5 aylık vize vermişler, sağolsunlar, bukadarmı aç gözlü olunur anlamadım valla.
    hayırlı olsun fatih26 sanada.

(buarada olayı sadece yorumladım,kesin bir bilgiye sahip değilim)

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı sefaketen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saat farkıylada olsa 31 ocak olarak çıktı damgası basılcak pasaport sayfasına. çıkarken sorun olcağını sanmıyorumda birdahaki vize başvurunda karşına çıkabilir 1 gün gecikme, onuda uçağın rötar yaptığıyla açıklayabilirsin sanırım, sen genede biletini sakla, ne olur ne olmaz.

bende pasaportumu bugün aldım, 1 senelik başvuruya 2.5 aylık vize vermişler, sağolsunlar, bukadarmı aç gözlü olunur anlamadım valla.
    hayırlı olsun fatih26 sanada.

(buarada olayı sadece yorumladım,kesin bir bilgiye sahip değilim)
    teşekkürler sefa

peki ben check in işlemlerini erken gelip gece 12 den önce mesela 10-11 gibi orda olup halletsem nolur? daha bileti almadım da gerçi şimdi kararsızım napsam diye düşünüyorum.olmazsa bir gün öncesinde yine aynı saate alıcam sakatlık falan çıkarsa filan
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

teşekkürler sefa

peki ben check in işlemlerini erken gelip gece 12 den önce mesela 10-11 gibi orda olup halletsem nolur? daha bileti almadım da gerçi şimdi kararsızım napsam diye düşünüyorum.olmazsa bir gün öncesinde yine aynı saate alıcam sakatlık falan çıkarsa filan
    hmm, evet mantıklı.. 1 sene bile geçmemesine rağmen tam hatırlamıyorum fakat sen check in yaptırıp 12 den önce gümrüksüz alana girmiş olursan, 30unda terk etmiş gözüküceksin.içerde 1 2 saat pekte beklemek sıkıntı yapmaz, eğer tek alternatifin buysa bilet konusunda.

ben teşekkür ederim. yolculuk nereye şimdi senin? bende 30 ocak frankfurt gidişli aldım biletimi, bilinen bir şirketin kampanyasına denk geldi tam =)
    dönüşüde daha karar vermedim,planlarım güzel hayırlısıyla

Tecrübe Puanı
    19

hmm, evet mantıklı.. 1 sene bile geçmemesine rağmen tam hatırlamıyorum fakat sen check in yaptırıp 12 den önce gümrüksüz alana girmiş olursan, 30unda terk etmiş gözüküceksin.içerde 1 2 saat pekte beklemek sıkıntı yapmaz, eğer tek alternatifin buysa bilet konusunda.

ben teşekkür ederim. yolculuk nereye şimdi senin? bende 30 ocak frankfurt gidişli aldım biletimi, bilinen bir şirketin kampanyasına denk geldi tam =)
    ben şimdi ilk olarak avusturya ya gidicem.antalya-viyana sun express den aldım bileti

dönüşü de yine sun express den olmak üzere berlin den almayı düşünüyorum.
    bir de şunu merak ettim şimdi.benim vize tek girişli. tek girişlideki maksat schengen bölgesini kapsıyor sanırım.schengen dışına çıkmadığım sürece sorun olmuyor değil mi?
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben şimdi ilk olarak avusturya ya gidicem.antalya-viyana sun express den aldım bileti

dönüşü de yine sun express den olmak üzere berlin den almayı düşünüyorum.
    bir de şunu merak ettim şimdi.benim vize tek girişli. tek girişlideki maksat schengen bölgesini kapsıyor sanırım.schengen dışına çıkmadığım sürece sorun olmuyor değil mi?
    benimde ilk vizem single idi.ab ülkelerinde sorunsuz geçersin.soran dahi olmuyor, sorsada zaten illegal bir durum yok.schengen ülkesine dışına olurda çıkarsan, yada bi şekilde çıktı basarlarsa, hemen türkiyeye gel =P

buarada pegasusun kredi kartı çıkarırsan kampanyası var sanırım hala, tek yön bilet bedavaya geliyor,bir opsiyon olarak görebilirsin onuda.kart işletim ücretide 60 tl sanırım. yani 60 tl ye biletini almış oluyorsun. (reklam gibi oldu sanırım)

saygılar

Tecrübe Puanı
    19

ben riske atmayacağım yine de çünkü check-in de bilet tarihi belli ona bakarak bi gıcıklık yapabilirler

ben dönüşü 30 una alacağım bileti sanırım. 52 euro vergi dahil 72 euro filan fiyat çıkıyor.hafta içi uçuşlarda süper indirimli fiyatlar var walla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)