galveston houston chicago new york city
blueblood Nickli Üyeden Alıntı galveston houston chicago new york city az ama oz.gorulmesi gereken yerleri farkli ozelliklerdeki sehrileri gormussun.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
DEXTRO Nickli Üyeden Alıntı az ama oz.gorulmesi gereken yerleri farkli ozelliklerdeki sehrileri gormussun. az gezdim ama özellikle chicagoya gittiğim için kendimi şanslı hissediyorum. new york'tan daha çok beğenmiştim orayı...
blueblood Nickli Üyeden Alıntı az gezdim ama özellikle chicagoya gittiğim için kendimi şanslı hissediyorum. new york'tan daha çok beğenmiştim orayı... chicago benim dunyada gordugum en guzel sehir.
DEXTRO Nickli Üyeden Alıntı chicago benim dunyada gordugum en guzel sehir. dextro bak milyonları chicago ya sürüklüyorsun haberin olsun artık görmeden gelmicez
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
neo-kimyager Nickli Üyeden Alıntı dextro bak milyonları chicago ya sürüklüyorsun haberin olsun artık görmeden gelmicez Abicim hayatta unutamadigin gunler chicagoda gecti.gordugum en mukemmel sehir ya.asigim ben o sehire.
DEXTRO Nickli Üyeden Alıntı Abicim hayatta unutamadigin gunler chicagoda gecti.gordugum en mukemmel sehir ya.asigim ben o sehire. zencilerde sana asikmis ustad
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks