arkadaşlar merhaba
bende son sınıfım buyuk ıhtımalle bu hafta ıcınde vıze ıcın gorusmeye gıdıcem ama gergınım halıyle..gerçi döndüğümde burda çalışacağıma dair iş sözleşmesi yaptıgım bır fırma var..umarım sorun çıkmaz..
arkadaşlar merhaba
bende son sınıfım buyuk ıhtımalle bu hafta ıcınde vıze ıcın gorusmeye gıdıcem ama gergınım halıyle..gerçi döndüğümde burda çalışacağıma dair iş sözleşmesi yaptıgım bır fırma var..umarım sorun çıkmaz..
sözleşme olayında şöyle bir şey hatırlatmak istiyorum. belki işine yarar.. o bahsettiğim arkadaşda yani mezun olan arkadaş döndüğünde bir şirkette çalışacağına dair sözleşme götürmüş... ve o şirketi konsolosluk aramış ve şahsı nereden tanıdıklarını sormuş... çünki şirket kaçamak cevaplar verirse ve tanıdık vasıtasıyla öyle bir belge aldığını hissederse vize almanı çok zora sokar... öyle bir şey varsa hazırlıklı ol. iş sözleşmesi yaptığın şirketdekileride tembihle... mesela o arkadaş gazete ilanıyla şirkete başvurduğunu söylemiş
inşallah hayırlısıyla alırsın
zaten ben o sözleşme hakkında konuşmaya gittiğimde neden böyle bi belgeye gerek duyduklarını, wat programını herşeyi anlattım..ben orada staj yaptıgım ıcın zaten tanıyorlar benı![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks