Alıntı espforever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar cankurtaran olarak geçen yıldan vırgınıa' ya gıden varmı acaba experıence usa ' ya kayıt oldum guzel bır seceneklerı var bu sekılde ama tavsıyelerınıze ıhtıyacım var saatlık ucretı 9$ - 9.25$ konaklama haftada 100$ guzelde tanıtım vıdeosu var ama bılgı almak ısterım sızlerden.guzel yanlarından bıtanesıde ıs kabul kagıtlarının burda verılmesı yanı subatta havuzda sınav yapıp ıslerı garantı etmelerı, hosuma gıttı acıkcası
selam espforever, güneş, su, ve ee birazda göz banyosu yapanları seven için biçilmedik kaftan bu iş, ben de experienceusa kayıt oldum ama lifeguardlık işi değil, ben illa moving company de çalışmak için direttim ama verdikleri hizmet o kadar süperki bana herseyini anlattılar işin yani ben heybetime çok güveniyordum ama şimdi ya otel istiyorum ya da supermarket işi bakalım önümüzdeki hafta yerleşimler olacak 3 secenek sundum bahtımıza ne çıkarsa=)
senınde hayırlı olsun lifeguardlık guzel iş havuz basında oturuyorsun bedavadan tatıl yapıp guneslenıyorsun ustune bırde para alıyorsun allahtan başka belanımı istiyorsun arkadaşım=) bu işte çalışan öğrenciler rahatlıkla 2. iş yapabiliyorlarda yorgun olmadan.