Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Self Center Project

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

aslında çok faydalı olacak bi konu ama pek ilgi yok... tecrübe etmiş arkadaşlar lütfen yazalım.... ben 2007de de katıldıımda ocean city,md'deydim. purple moose saloon die canlı müzik olan bi rock mekanı. onun içindeki butiikte görevli oluyosunuz, ıvır zıvır satışı, loto filan. basit yorucu olmayan bir iş. saati 8usd. overtime çok olmuyor. haftalık 40-45 saat civarı çalışıyorduk. konaklamaya karışmıyolar ama orada çok öğrenci var zor olmaz. güzel bi yazdı. ben kişisel sebeplerimden dolayı tekrar gitmiyorum ama güzel bi yerdi. erkekler bu arada doorman oluyodu ordaki arkadaşlarım mutluydu. isteyelere daha ayrıntılı bilgi veririm

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sadece bir öneri..
    başlık daha tanımlayıcı bir şekilde değiştirilse belki ilgilenen arkadaşların dikkatini çekmesi açısından daha iyi olur..

örnek: self ile gideceklere iş yeri tavsiyeleri

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı wats Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında çok faydalı olacak bi konu ama pek ilgi yok... tecrübe etmiş arkadaşlar lütfen yazalım.... ben 2007de de katıldıımda ocean city,md'deydim. purple moose saloon die canlı müzik olan bi rock mekanı. onun içindeki butiikte görevli oluyosunuz, ıvır zıvır satışı, loto filan. basit yorucu olmayan bir iş. saati 8usd. overtime çok olmuyor. haftalık 40-45 saat civarı çalışıyorduk. konaklamaya karışmıyolar ama orada çok öğrenci var zor olmaz. güzel bi yazdı. ben kişisel sebeplerimden dolayı tekrar gitmiyorum ama güzel bi yerdi. erkekler bu arada doorman oluyodu ordaki arkadaşlarım mutluydu. isteyelere daha ayrıntılı bilgi veririm
    Haftalık çalışma günleri ve mesai saatlerin neydi?
    Konaklama ücreti ne kadardı haftalık?
    İşin kolay ve zor yanları neler?

Buraya yazarsan daha faydalı olur.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

haftada 5 veya 6 gün çalıosun, haftasonu kesin çalışıosun, değişio her hafta. benimki 80usd idi haftalık genelde o civardaydı(2007) iş yorucu değil. erkekler için doorman olurlarsa sürekli ayakta kalacakları için biraz dhaa yorucu olabilir. tip yok. başka bişi var mı sormak istediiniz?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)