Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Orange

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

eyup sen gerekli yerleri karalayabilirsin bilgisayarından sadece sana ödenen paranın ve çalıştığın saatler gözüksün yeter. ben sana tüm bilgilerini göster demiyorum. ancak o zaman inanaırım sana

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyup sen gerekli yerleri karalayabilirsin bilgisayarından sadece sana ödenen paranın ve çalıştığın saatler gözüksün yeter. ben sana tüm bilgilerini göster demiyorum. ancak o zaman inanaırım sana
    kimseye bisey kanıtlamak zorunda degilim. cokda umurumda degil bana inanılıp inanılmaması. bu forma bi cıkarım oldugu icin gelmedim ben. ne bi sirketim var ne de bi alakam var. sadece gitmeyi dusunen arkadaslara yardım etmekti amacım. ama bana yalan soyluyomusum gibi davranarak ayıp ettigini gostermek amacıyla yayınlıyorum cekleri.
    bi de 6000 dolar cok bi para degilki alaska icin. hadi 15000 dolar kazandım desem de inanmasan.... benim gordugum herkes kazandı 6000 doları.

ilk fabrika

ikinci fabrika
    ikinci fabrikada yani 2. ayda aynı zamanda otelde de calısıyodum ama onun ceklerini gostermeme gerek yok bence.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

eyup arkadaşım tamam o zaman kusura bakma. inanasım gelmiyordu ayrıca çalışılan saatleri de tam olarak gösterseydin daha iyi olurdu ama yine de kusura bakma tamam inandım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)