eyup sen gerekli yerleri karalayabilirsin bilgisayarından sadece sana ödenen paranın ve çalıştığın saatler gözüksün yeter. ben sana tüm bilgilerini göster demiyorum. ancak o zaman inanaırım sana
eyup sen gerekli yerleri karalayabilirsin bilgisayarından sadece sana ödenen paranın ve çalıştığın saatler gözüksün yeter. ben sana tüm bilgilerini göster demiyorum. ancak o zaman inanaırım sana
kimseye bisey kanıtlamak zorunda degilim. cokda umurumda degil bana inanılıp inanılmaması. bu forma bi cıkarım oldugu icin gelmedim ben. ne bi sirketim var ne de bi alakam var. sadece gitmeyi dusunen arkadaslara yardım etmekti amacım. ama bana yalan soyluyomusum gibi davranarak ayıp ettigini gostermek amacıyla yayınlıyorum cekleri.
bi de 6000 dolar cok bi para degilki alaska icin. hadi 15000 dolar kazandım desem de inanmasan.... benim gordugum herkes kazandı 6000 doları.
ilk fabrika
ikinci fabrika
ikinci fabrikada yani 2. ayda aynı zamanda otelde de calısıyodum ama onun ceklerini gostermeme gerek yok bence.
eyup arkadaşım tamam o zaman kusura bakma. inanasım gelmiyordu ayrıca çalışılan saatleri de tam olarak gösterseydin daha iyi olurdu ama yine de kusura bakma tamam inandım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks