hatta orayada resmimi koydum ayinin tekisin sisman falan diye dolu yorum geldiydi
hatta orayada resmimi koydum ayinin tekisin sisman falan diye dolu yorum geldiydi
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
Yuh yani, nasıl bir forummus yav orası da. Tamam internet ortamı vs anladık da ordakiler de sırf kavga gürültü cıkarmak, dalga gecmek icin foruma üye olmus gibi geldi bana. Oraya o zaman sömürücü formatında üye olup bir seyler yazmadan takılmak gerekli desene. Green Card davasına 1-2 baslık okumustum bilgilendiriciydi, üye olayım bari diyordum ben de![]()
Mezunda dolasirken dikkatimi cekmisti soylediginiz konular bilgili insanlar var fakat herkes iddia ediyor yok seninki yanlis benimki dogru vs. gibi.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bu site gerçekten bağımlılık yapıor.Artık her gün bakmadan duramıyorum. Sıcak ve samimi bir ortamı var, şimdiye kadar küçük yanlış anlaşılmlardan kaynaklanan problemler olsa da onlar da normal. Ayrıca bilgi yanlış olabilir, duruma göre de değişebilir fakat anlayışlı olmak gerek...
Teşekkürler TURKISHWAT...
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
haha çok komik bir olay yaw dextro
Yuh harbiden ya. Sana bunu diyeni görmedimgerçi ben çok çok takılmadım ama o houston muhabbetini biliyorum Bir de mesela şey var bir isimle madara olup yeni nick le hayata yeniden tutunmaya çalışanlar var sanırım
mesela bazı elemanın nick i başka ama, tanımışlar elemana başka nick le hitap ediyorlar
Diğer tarftan burada da bazen ufak gerilmeler yaşanıyor ama mezun a kıyasla hafif kalır. Harbiden güzel ortam var. İnş. böyle gider önemli olan efendi efendi oturup konuşabilmek. Maşallah![]()
Konu neo-kimyager tarafından (02-12-2009 Saat 09:56 PM ) değiştirilmiştir.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks