internship masrafli ve sikici,ah birkac yilim daha olsabu intern isini ciddi ciddi arastiranlar yazarsa bu isin maliyetini,sartlarini vs. sini iyi olur tek care bu gibi gorunuyor,
internship masrafli ve sikici,ah birkac yilim daha olsabu intern isini ciddi ciddi arastiranlar yazarsa bu isin maliyetini,sartlarini vs. sini iyi olur tek care bu gibi gorunuyor,
yani bencede internship biraz masraflı gbi 3500-4000 dolar weriosun ordaki arkdaşlar nekadar kazanaıor onları bi yazarlarsa bizde ona göre hareket etsek,yoksa ucuz bi dil okuluna yazılıp hem çalışıp hem dil okuluna gitmek daha mantıkı olmazmı?? bide ben turizm-seyahat işlet. okuyrum bende otelde staj yapablirim heralde dimi yoksa mutlaka otelcimi olmam lazım??
arkadaşım ama 12 ay çalışma şansımız var intership de. bence verdiğimiz parayı 12 ayda her türlü çıkarırız. Ben gideceğim yerde yerel bir dil okuluna yazılabileceğimi düşünüyorum. Sonuçda oraya legal yollardan gitmişiz. Ve çalışma iznimiz var.
Hayır arkadaşım illa otelci olman şart değil sonuçda senin okuduğun bölüm turizm işletmeciliği ve otelciliğin bir alt dal programı. ve turizm sektörüyle direk ilişkili.
Benim bildiğim katılma şartları;
ingilizcenin iyi olması, sektörde en az 2 yıl tecrübenin olması, 20-35 yaş arasında olman yeterlidir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks