arkadaslar bende gecen sene ordaydım.
gıdısı ny dan greyhoundla elizabeth citye gecdım ordan ısveren aldı benı en mantıklısı bole gelmısdı bana...
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
selam arkadaslar;
bu yaz outer banks de yim,food lion da calısacagım.daha öncedn calısan arkadaslara sorum olcaktı.simdi bizim tam olarak hangi posizyonda calısacagımız belli deil, deli ,bakery ,stocer secenekelr bunlar ama isveren neye göre belirliyor bu durmu ve işcilere tutumları nasıl? ilk kez bi işte calısacagım , nasıl olcek simdiiden kestiremiyorum,tavsiyelerinzi bekliyorum arkadaslar..
ve de ve de... ikinci iş olanakları nasıl nerelerde calsıabilirz..?
simdiden tesekkur ederim..hoscakalın..
Kardeş bende aynı yerde çalışacapım2006 da work and travel a katılmıştım Kasiyer ve Deli de çalışmıştım MAINE Bar Harbor da. Bu sefer aşağıları denemek istedim
Food Lion un bilgilerine baktığım zaman hangi bölümü istediğimizi soracaklarını fakat en son kararı Food Lion un kendisinin vereceği yazıyor. Ben de 2. işi merak ediyorum aslında. Özel mesajdan MSN e-mailini at haberleşelim kardeşim.
ya vallhai tedirginim biraz umarım ii bi bölümde calsıırız ; ingilizce seviyemize göre belirlicekler sanıırım.
ya cok fazla food lion var benimki ocean trail ya seninki, aynı yer mi acaba ? ama genel olarak gidecegimiz yer sakin bi yere benziyor yani ikinci iş secenekleri kısıtlı gibi görünüyor..
mesaj atmak içn en az on mesajım olmalıymıs komikksen at kardeş
![]()
Konu evn tarafından (13-05-2009 Saat 08:59 PM ) değiştirilmiştir.
bende gidiyorum 4 arkadasımla beraber
kill devil hills die bi yere gidiyoruz mc donalds da çalısacagız daha önce giden warmı?
Merhabalar Arkadaşkar.Ben Rodanthe ye gidiyorum.Outer Banks a yakın Dare e bağlı.Gelen varsa haberleşelim.
İş veren St.Elizabeth city den alacak.Dodo beni biraz bilgilendirir misin bu konuda?Sende geçen sene oraya gitmişsin
NC ye gidiyorum outer banks tarafları Dare Country e bağlı Rodanthe deyim.Tahminen 3 arkadaş olcaz
ya arkadaşlar kusura bakmayında konu başlığı nereden açılıyor bulamadım bi türlü![]()
yaw biz 3 arkadasız harris teeter diye bi restaurant zincirinde iş cıktı.ancak tam olarak karar veremedik.40 saat calısıosun 9 dolardan.haftalık 105 dolar konaklama ucreti var.yaw varmı bilen biz burada 2. iş bulmada sıkınıt yasar mıyız?
ya duck a giden yok mu? veya oraya yakın?
duck bana yakin arkadasim
harris teeter da ayrica guzel bir supermarket.Calismak icin cok uygun.Kaldigin yerin dogasi da cok guzel hem de sakin bir yer.
walmartin arkasindaki harris teeter ise seni bi ziyarete geliriz.Ama cok var burada harris teeter duck kitty hawk a gelmeden olmasi lazim sen buradan bir ulas bize.
ya ben bu kitty hawktaki wallmart harris teetere falan yakinim.bana bi ulassaniz, burda hic turk yok da. yani bana rastgelmedi.
sunsette mi calıstın????
manzarası mükemmel bi yerlakin gel gelelim steakler corolladakinden 10 kat falan kötü
![]()
NC'da charlotte'da bi kac gun gecirdim, cok sakin bi yer, her taraf zenci kayniyor.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Ben de Duck'ta Sunsette 3 hafta çalıştım ama açıkçası pek sevmedim muhiti. Ama bu benim daha çok metropolleri sevmemle alakalı![]()
Zaten sadece 1 gün off yapmıştım hiçbir yere de gitmedim, görmedim![]()
haber etseydin gelirdim
sunsette kazık bi menü ile yemek yedim.
allahım bi daha gitmedim oraya.
süper manzara dandik menü![]()
outer bankstaydim. iyi para kazandim. manzara guzel orman okyanus falanonun disinda pek bi olayi yok. oyle sakin bi yer. ama para garanti
![]()
Hakkaten çok pahalıydı. Ben grill ve fry bölümlerinde çalıştım, ne zaman geldiğini bilmiyrum ama o yediğin yemek elimden geçmiş olabilirDediğin gibi çok lezzetli yapılmıyor yemekler, ama konumu süper bi yer. O açıdan takdire şayan
Valla keşke bi gece takılsaydık da sağı solu gösterseydin, hiç kafa adam yoktu dükkanda
![]()
Ben bisey sorcam, NC de toplu tasima olayi var mi? Mesela benim Chapel Hill den Greensboro ya gitmem gerekior, tavsiyesi olan var mi?
Konu DaniFilth06 tarafından (16-06-2010 Saat 10:07 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaslar bu sene nc food lion da calisacak var mi?
birde daha once bu bolgede ve iste calisan arkadaslar tcrubelerini aktarirlarsa sevinirim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks