Work and Travel
Toplam 501 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Geri Dönmeyi Düşünmeyenler için

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

@ acheron,
    okul bostondami? haftalik ne kadar odiyeceksin? calisiyormusun?
    mezun olup wat'a katilan sansli watcilardan biriydim,okula yazila bilirdim ama nedense geri dondum.su an seneye ya internship yada ucuz bi dil okulu bulup geri donucem..insAllah!
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Roma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ acheron,
    okul bostondami? haftalik ne kadar odiyeceksin? calisiyormusun?
    mezun olup wat'a katilan sansli watcilardan biriydim,okula yazila bilirdim ama nedense geri dondum.su an seneye ya internship yada ucuz bi dil okulu bulup geri donucem..insAllah!

Evet okul Boston'da tam olarak downtown crossing yani merkezde..ben 4 aylik 3200 dolar odedim haftada 20 saat..baska bir dil okulunada gidebilirdim ama burasi ortami cok iyi cok fazla sosyallesmanin oldugu bir okul..ben parayi cash verdim kafam rahat simdi.Is konusuna gelince 1 aydir bostayim is yok boston cevresinden hic bir yer bulamiorum o kadar cok pizzaciya sordum ama yok yok yok bilmiorum ne yapicam
    İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

@ acheron iyi cesaret umarım iş bulursun
    @Roma
    bende mezun olup wat a katılmıştım dönmeme hiç gerek yoktu bida geliriz diye döndüm ama işler hiç yolunda gitmiyor yani geri dönmek zor, umarım senin için daha iyi olur
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı aCHeRoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet okul Boston'da tam olarak downtown crossing yani merkezde..ben 4 aylik 3200 dolar odedim haftada 20 saat..baska bir dil okulunada gidebilirdim ama burasi ortami cok iyi cok fazla sosyallesmanin oldugu bir okul..ben parayi cash verdim kafam rahat simdi.Is konusuna gelince 1 aydir bostayim is yok boston cevresinden hic bir yer bulamiorum o kadar cok pizzaciya sordum ama yok yok yok bilmiorum ne yapicam
    f1'la calisamazsin ztn.seni ise alsalar bile sosyal guvenlik numarani isveren sistemde kontrol ettigi zaman calisma izninin verification'i olmaz.sonra kacak calisiyor diye ihbar edilebilirsin falan filan... chinese,indian ya da turkish restaurantlara fln git.oralarda cash calisabilirsin.ama saatlik 7$ olur maximum.belki de olmaz bile... ya da baby sitter ol en kolayindan.haftalik 200 $ falan.
    there is nothing stopping me...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı jetgiller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f1'la calisamazsin ztn.seni ise alsalar bile sosyal guvenlik numarani isveren sistemde kontrol ettigi zaman calisma izninin verification'i olmaz.sonra kacak calisiyor diye ihbar edilebilirsin falan filan... chinese,indian ya da turkish restaurantlara fln git.oralarda cash calisabilirsin.ama saatlik 7$ olur maximum.belki de olmaz bile... ya da baby sitter ol en kolayindan.haftalik 200 $ falan.
    Bebek bakıcılığı bulursan eger 15 günde yani 1 paycheckte 500$ kazanırsın ki buda az bir rakam değil hayatını kolaylıkla idame ettirebilirsin eğer çok büyük ve pahalı bir şehirde yaşamazsan.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)