Work and Travel
Sayfa 7 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567891011 ... SonuncuSonuncu
Toplam 501 adet sonuctan sayfa basi 181 ile 210 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: >>> 2010 Work And Travel Düşünenler <<<

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

o miktarı az vericem diye gidip reziil olmakta var o yüzden bence araştırmakta yarar var gerekirse 3-5 fazla vereceksin...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı DEXTRO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mutlu olduklarımda var ama mutlu olsanda olmasanda bence WAT mantıklıo bir yol değil.

Mantikli bir yol degil diyorsun 5 kez gidiyorsun ne buyuk celiski yarrabbim.Senin canini biri yakmis orada bu sene anlasilan her universite ogrencisinin yasamasini tavsite ettigim bir program bence bu, hayat tecrubesi gelistirmek icin ideal.En buyuk hata ise buyuk hayaller ile buraya gelmek.Kendini her zaman en kotusune hazirlikli tutacaksin.Yoksa birileri sana tokati vurdugunda tutunacak dalin kalmayabilr.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende 2010 wata kayıt yaptırdım inş gidiyorum seneye şirketi çok araştırdım iyi diyende var kötü diyende ama her şirket için bu böyle. anilik in dediği gibi heray 50$ 100$ artıyor zaten kayıt olacam zaten olacam bnde gittim kaydımı yaptırdım... allah sonumuzu hayır etsin...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı beyazitcakir31 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 2010 wata kayıt yaptırdım inş gidiyorum seneye şirketi çok araştırdım iyi diyende var kötü diyende ama her şirket için bu böyle. anilik in dediği gibi heray 50$ 100$ artıyor zaten kayıt olacam zaten olacam bnde gittim kaydımı yaptırdım... allah sonumuzu hayır etsin...
    hangi şirket ne kadara yaptırdın ve o şirketi seçme nedenlerini bana PM ile yazabilir misin ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı by_murat08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sen harbi beni iyi gaza getirdin yaa Tabi kısmete bağlı biraz ama biz sağlam yere kapak atalım da , bu arada saatlik ücreti ne kadardı dediğin yerin mesela "Buschs GArdens"?
    herkesin sorunu bu sanırım, sakın gaza gelme... çok gaza gelenler gördük..
    AEK

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

azuhazuu campus iyimi kotumuu onu soyle oylee imalıı konşmaaa

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende kaydımı yaptırdım.bu yaz boyunca oturdum takip ettim bir şirkette karar kıldım snra o şirketle bu yazda gidip gelenleri buldum ve konuştum ve bana dedikleri burdayken işlerimizi hallettiler uçak biletlerimizi aldık bazı arkadaşlarımıza çalıştıkları yern sahibinin orada karşılıycagını söylediler karşılanmıycaklarada havaalanına indkten snra işyerine nasıl ulaşabilceklerini dair yazılı bir kagıt verdiklerini söylediler memnunlar açıkçası bence bu kadar bile ilgilenmeleri çok çok iyi o yüzden gittim konuştum ve önkayıt yaptrdım ankarada ve istanbulda şubeleri var.çok düşündm her forumdaki çelişkili yazılardan ama gtmeye karar kıldım ne olursa olsun denycem bu sene inş fazla bi aksilik çıkmaz şansımız bol olur

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar bende gidiorum 2010 yazında new jersey moreys piers e oraya gelecek arkadaşlara duyurulur....( bu arada bu yaz transkripten dolayı red yedim , düztim notları gidiorum bu sene inş. )

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yuh abi bu ne hız işini nezaman seçtn hangi şirket bu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende bu yaz gitmeyi dusunuyorum epeydir forumu okuyordum bu baslgi gorunce kayıt oldum. Ee nereye gidiyoruz? cedar point iyi diyor arkadasim yorumu olan varmi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cedar pointi ilk defa duydm bildiklerini paylaşrsan sevinirim nerdedir ne iş yapılır ???

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eet arkadşlar bu sne gideckler nereye gidecekler herkes paylaşırsa sevnrmm da matraxxgs ne cbkk işi şeçtinn en erknn aralıkda fln geliyo diye biliyorum iş şeçmlerininnn bnde 2 şirket arsında kldm bikç yer gzmmmdmm biri campus biri armada grandee, campus 950(de bn ekim gibi kyt olmayı düşündüüğm içinn 1000 dolar olckk) d armada grandee 1425 dolarr byk bi ihtimal campus olck gibi arada 450 dolar oynuoo cok para odaa 200 300 koyp uçk bilieti alınırr

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

walla bn academix e kaydoldum nereye gtcem ne iş yapcm belli diil sadece kaydoldum daha erken diil mi ya iş eyalet seçimi içn??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet, erken onlar için daha...
    Electr: Neden banlandım siteden ?
    http://www.turkishwat.net/member.php?u=4915 ( Electr )

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

okuyorum da sanki wat ı bir rüya alemi amerika düşü sanan çok; oraya işçi gidiyorsun ve elbette sıkıyı göreceksin burnun sürtecek; burdaki hayatın kıymetini anlayacaksın..herkes gitmeli bence, iş kötü çıkarsa cidden büyük sorunlar çıkıyor ama 3ün 5in hesabını yapıp ucuz şirketle gitmeyeceksin; iyisini güven verenini seçeceksin..ben academix le gittim inanılmaz memnun kaldım.. ayrıca balık fabrikasında da ingilizce sanıldığının aksine iyi gelişir ama düzgün yere gideceksin orda da, meksikalıların fabrikasına gidersen adam yerine koymazlar seni ama wat öğrencilerini alan bir fabrikada yeterince ingilizce konuşacak vaktin de, insan da olur..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Evet arkadaşlar uzun zamandır siteye girecek zaman bulamıyordum. Yeni nickler görüorum sitede.. bu sene hep beraber çok eğlenicez çoooooook DS belgesi beklerken vize sonuçları beklerken.... Hepinize bu stresli, uykusuz bir o kadarda eğlenceli yılda başarılar. Hepinizin şansıda açık olsun bu arada. Çünkü ne kadar araştırılsa da bu WAT biraz da şans işi. 2010 da Allah hepimize yardımcı olsun.

GOD BLESS AMERICA

Bu arada ben hala amerikadayım bi türlü dönemedim
    I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cedar point eglence parkiymis buyuk ada gibi bir yere kurulu. arkadaslar bir de soru var kafamda reklam vermek yanlis ama sadece sizin duyumlarınız için bir şey sormak istiyorum. Eduyork şirketi iyimi? herhangi bir bilginiz giden arkadasiniz varmi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2010 wat için kolları sıvadık..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı evilded Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cedar point eglence parkiymis buyuk ada gibi bir yere kurulu. arkadaslar bir de soru var kafamda reklam vermek yanlis ama sadece sizin duyumlarınız için bir şey sormak istiyorum. Eduyork şirketi iyimi? herhangi bir bilginiz giden arkadasiniz varmi?
    Şirketlerin hemen hemen hepsi aynı. hepsi kötü

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ksk_caner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şirketlerin hemen hemen hepsi aynı. hepsi kötü
    ucuz olanin secelim o zaman

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Ucuz olani secersen sponsorunu da kotu secersin .Isten kovulma ,gittiginde oyle bir isin olmama ,DS-2019 Formunun sahte cikmasi gibi olasiliklar var .Iyi sponsorda isten kovulsanda sana secenek sunar ortada birakmaz .Hangi sponsorlar iyi dersen onerim CIEE ,CCI olucaktir .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Ben bu tür soruları tehlikeli buluyorum.Genel söylüyorum, forumda pek çok kere de gördüm.
    Alınacak cevapların "Kısmen cevapsız, kısmen tehlikeli, kısmen yanıltıcı, kısmen reklam" olma ihtimalleri var.
    Yani zor soru, bana göre
    Konu neo-kimyager tarafından (29-09-2009 Saat 09:37 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: klavyede aşırı sürat
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

cogu kimse zaten ucuza gitmek icin abd de perisan olmuomu..ortada ne is oluyor nede sponsor
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Tecrübe Puanı
    10

Eduyork hakkinda yorum yapmam dogru olmaz fakat Cedar Point gercekten kaliteli bir yer zaten job fair disinda ogrenci kabul etmiyor .

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yaklaşık 1 saatte 206 msjı okudum.
    Ben de yeni, eski arkadaşlar gibi 2010'da gitmeyi düşünüyorum.
    Forumu dün akşamdan beri kurcalıyorum da olaya yabancı olduğum için okuduklarımdan pek bir şey anlamıyorum.

Bir acemi için ne önerirsiniz ?
    Yazılanlardan tabii ki yararlı bilgileri alıyorum hazmediyorum. Ama dediğim gibi yeni olduğumdan hiç bir şey bilmiyorum.
    İlla ki uzun uzun anlatmanıza gerek yok. Forumun herhangi bir yerinde açılmış, açıklanmış bir başlık, yorum vardır. Linkini verseniz yeterli bana.
    Belirteyim, Adana'dayım. Daha şirketimi seçmedim. Kafamda var 1-2 maç ama kesin karar vermedim. 10 msj sınırlaması olduğu için özel mesaj atamıyorum bazı arkadaşlara.
    Teşekkür ederim şimdiden..

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Kaybolus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 1 saatte 206 msjı okudum.
    Ben de yeni, eski arkadaşlar gibi 2010'da gitmeyi düşünüyorum.
    Forumu dün akşamdan beri kurcalıyorum da olaya yabancı olduğum için okuduklarımdan pek bir şey anlamıyorum.

Bir acemi için ne önerirsiniz ?
    Yazılanlardan tabii ki yararlı bilgileri alıyorum hazmediyorum. Ama dediğim gibi yeni olduğumdan hiç bir şey bilmiyorum.
    İlla ki uzun uzun anlatmanıza gerek yok. Forumun herhangi bir yerinde açılmış, açıklanmış bir başlık, yorum vardır. Linkini verseniz yeterli bana.
    Belirteyim, Adana'dayım. Daha şirketimi seçmedim. Kafamda var 1-2 maç ama kesin karar vermedim. 10 msj sınırlaması olduğu için özel mesaj atamıyorum bazı arkadaşlara.
    Teşekkür ederim şimdiden..
    Forumda memnun olan arkadaslarin isini secmeye bak .Cevrende memnun donen varsa onlarin isini semeye calis .CIEE ,CCI gibi iyi sponsorlar ile git .Sirketlere fazla aldanma .En dogru karar vermek forum veya eksisozluk gibi yerlerden arastirma yap burasi buyuk bir kaynak olur senin icin .Kayit icin daha cok erken oku tum yazilari oku sorularini sor kararini ver .

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ilk kez gidecek arkadaşlar için forumda çok yararlı bilgiler var. ben de gitmeden önce bu forumdan bi sürü şey öğrenmiştim... iş seçimi konusunda da acele etmeyin bence, şirketler erken kayıt yaptıran öğrencilere bir an önce iş verip başlarından savmaya çalışıyolar. ince eleyip sık dokuyun ve size en uygun eyalet ve işi seçin. tabi beklenmedik aksiliklere de hazırlıklı olun. watın doğasnda var bu herkese iyi watlar..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

....ever sirket onemli ama o kadar beklenti olmamalı
    Konu sametyasr tarafından (28-10-2009 Saat 11:56 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

şirket geçerken güven önemli bence işi filan bir kenara bırakıyorum ben her türlü aksilk çıkabilir ama önemli olan yok karşılama var vs bunlara aldanmaya gerek yok; sen oraya belli bir amaçla gidiyorsun azıcık da sıkıntı çekeceksin dolayısıyla aradığınız kriterler böyle şeyler olmamalı. bi kere sponsor break in dediği gibi çok önemli bu sponsorlarla çalışan şirketler bulun ve o işe daha önceden birilerini yollamış şirketlerin işlerini seçin. bu sene bulduk yeni geldi tamamen bir kumar.
    ben şirketimden çok memnun oldum her türlü işimi hallettiler ki bence zorunlu bile değillerdi bir çoğuna..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet arkadaşlar ekim girdi okullar başladı yok mu kaydolan olmayı düşünen. Forum çok sessiz yalnız mı gidiyoruz ya dönenleride tecrübelerini paylaşmak üzere bekliyoruz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)