Work and Travel
Toplam 501 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: >>> 2010 Work And Travel Düşünenler <<<

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı enginay879 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben size en temizinden gitmeniz gereken yeri söleyeyim ben yeni geldim bizzat tecrübe ettim arkadaşlar..

virginia williamsburg'ta buschs gardens ve water country eğlence parklarında çalışmaya gidin..şirket konaklamanızı sağlıyor 4 kişilik odalarda kalıyorsunuz wat öğrencileri ile birlikte yaşıyorsunuz burada fazlaca türk olması başlarda canınızı sıksada yavaş yavaş böle daha iyi sanırım diyeceksiniz saat sorununuz olmasın min. 50 saat cebinizde bunu 60 da yapabilirsiniz hatta gece gündüz çalışıp max. yasal sınır 160 saati bulan bile var eğer yeterince tutumlu olursanız işten ayrıldıktan sonra haftalık araba kiralayıp bütün florida'yı gezersiniz sonrasında dönüşünüz new yorktan olacaktır 3 günde de orayı bitirirsiniz

eğer buraya giderseniz foruma ahh şöyle oldu böyle oldu ne yapmalıyım tarzında postlar atmak zorunda kalmazsınız
    Hocam sen harbi beni iyi gaza getirdin yaa Tabi kısmete bağlı biraz ama biz sağlam yere kapak atalım da , bu arada saatlik ücreti ne kadardı dediğin yerin mesela "Buschs GArdens"?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı by_murat08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sen harbi beni iyi gaza getirdin yaa Tabi kısmete bağlı biraz ama biz sağlam yere kapak atalım da , bu arada saatlik ücreti ne kadardı dediğin yerin mesela "Buschs GArdens"?
    fazla gaza gelme derim yoksa sonu hüsranla bitebilirrr...orda saatlik 7,5 felandı sanırım ben orda calısmadım ama yakın bıryerde calısmıstım ona...buna bırde vergiler felan kesılınce duserr ama iyi mesaisi varmıss
    Peki.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı by_murat08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkesin sorunu bu sanırım, sakın gaza gelme... çok gaza gelenler gördük..
    AEK

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)